Причините за високо кръвно могат да са най-различни: сърдечно-съдови, бъбречни заболявания, наднормено тегло, наследствено предразположение, обездвижване, прекомерна употреба на алкохол, прием на продукти с високо съдържание на сол и натрий и др.Христо Мермерски


"Лекарствата, предписвани за високо кръвно, с времето стават неефективни. Разумно е хората с подобен здравословен проблем да променят начина си на живот. Добри резултати дава и природната медицина", съветва проф. Христо Мермерски.


Неговата рецепта срещу високо кръвно е следната:


Необходими продукти:


    400 грама чесън

    4 лимона

    300 грама полифлорен мед


Чесънът и лимоните се смилат заедно с машинка на най-ситното ренде. Към тях се добавя меда. Лечебната смес се оставя да престои 25 дни на хладно и тъмно място.


Приема се всяка сутрин на гладно по следния начин. Сложете в чаша 4 лъжици кисело мляко, добавете 1 чаена лъжичка от чесновата смес, 20 капки клеева тинктура и 1 чаена лъжичка канела. Разбъркайте добре. Приемайте всяка сутрин преди ядене и всяка вечер преди лягане.


"Само няколко дни след това горната граница на кръвното пада от 170 на 130", твърди проф. Мермерски.

Рецепта за чисти кръвоносни съдове,  която подобрява имунитета, лекува сърцето, подпомага работата на мозъка и паметта


Необходими продукти:


    12 глави чесън

    15 лимона

    1 килограм мед

    400 грама пшеница

    400 грама орехови ядки


Начин на приготвяне:


    Стъпка 1


Пшеницата се поставя в стъклен буркан, залива се с вода, а след 12 часа се прецежда през чист тензух, зърната се измиват добре и след 24 часа, когато достигнат дължина от 1-2 мм, е време за следващата стъпка.


    Стъпка 2


Смелете пшеничните кълнове заедно с орехите и чесъна. Смелете и лимоните заедно с кората и омесете всичко в емайлиран съд.


    Стъпка 3


Добавете меда, като не спирате да бъркате до получаването на хомогенна смес. Преместете получената напитка в стъклен буркан. Съхранявайте в хладилник три дни. След този период сместа вече е готова за прием.


    Как се приема?


Приемайте 30 минути по 1-2 супени лъжици преди закуска, преди обяд, вечеря и преди лягане.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив