Съблазнителната Хелга от култовия сериал „Ало, ало” днес е променена. Цели тридесет и четири години са минали, когато красивата Ким Хартман изигра немската секретарка в култовия хумористичен сериал. Там блондинката запали мъжките сърца с невероятната си визия и конфузните положения, в които често се разкриваха някои части от тялото, които по принцип остават скрити . 

Сериалът бе излъчен в далечната 1982 г., а актрисата разбираемо подпали мъжките сърца. Но и сега, цели тридесет и четири години след началото на излъчване на култовата поредица, тя изглежда шармантно за възрастта си. Днес актрисата е на 64 години. Въпреки че е на такава възраст, блондинката все още е зашеметяваща и пленява с чар и харизма. 

Ролята на редник Хелга Герхад в британския комедиен сериал си остава една от най-значимите. След комедията „Ало, ало” има още куп значими роли. Ким Хартман има телевизионни ангажименти и в филми като „Жертва”, в „Британската империя”. Играе и като учителка в различни детски сериали. Ким Хартман винаги е споделяла, че и досега „пази някои малки неща от образа на редник Хелга Герхард”. 

„В живота съм доста по-различна от подредената и стриктна Хелга, но дълго след приключване на сериала не успях да излезна от нейния образ. Затова по-късно получих роли, които бяха коренно различни от нея”, твърди с усмивка актрисата. И наистина образите на популярните актьори в култовата поредица са толкова ярки и силни, че зрителите няма как да не ги приемат като такива и в живота.

Ким Лесли Хартман (на английски: Kim Lesley Hartman) е английска актриса, родена на 11 януари 1952 г. в Лондон, Англия. Една от най-значимите и роли е на Редник Хелга Герхард в британския сериал „Ало, ало!“, излъчван между 1984 и 1992 г. Завършва образованието си в Кралската девическа гимназия.

Освен в комедията „Ало, ало!“, където играе ролята на редник Хелга Герхард, тя има телевизионни ангажименти и във филми като Casualty (Жертва) в ролята на Роз Фентън, както и в The Brittas Empire (Британската империя) в ролята на Лаудръп. През 2005 г. участва частично в Daisy Chain, аудио драма, базирана на телевизионния сериал Sapphire and Steel (Сапфир и Стомана), а на следващата година и в британския филм Once Upon a Tyme. През същата 2006 г. изиграва и роля на учителка в продължителните детски серии на Grange Hill.


Няма как да сте забравили Хер Флик от Гестапо, който все имаше шантави и налудничави идеи.


Ролята е изиграна от Ричърд Гибсън. Актьорът е роден на 1 януари 1954г. в Уганда и най-голяма популярност придобива именно от сериала на Би Би Си „Ало, Ало”.

Първата му филмова роля е от 1971г. във филма „Go Between”, в която играе Маркус Маудсли. Участвал е в множество телевизионни проекти.

През последните 15 години той продължава да участва във филмови, телевизионни и театрални продукции.Вижте още:Интересни факти за Култовият сериал „Ало, ало“

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив