Лили Иванова присъства и в нашето ежедневие, и в нашия празник така неизменно, сякаш това е било винаги и ще продължава да бъде.

Нейният път в изкуството преминава през всички щастливи мигове на успеха. 3500 самостоятелни концерта, 240 записа на песни за радиото и телевизията, 24 малки плочи и 14 дългосвирещи.

Лили е носителка на много национални и международни награди от различии фестивали и конкурси: „Златният Орфей" — Слънчев бряг, „Златен ключ“ — Братислава, Златна плоча от Кан и Атина, Гран при — Париж, награди от Сопот, Истанбул, Токио и много, много други фестивали и конкурси.

Днес Лили Иванова е в зенита на своята популярност — песните, които пее, неизменно заемат първите места в класациите на радиото и телевизията. Спокойно можем да кажем, че нейните хитове са стотици, нека припомним само най-новите: „Детелини", „Предупреждение", „Маргарита"...

Коя е тайната за успеха й? Отговорът й е неизменен: „Вярвам в интуицията си да откривам хубавото в новото".

Със своя малък състав „Макове", или с големия Естрадно-симфоничен оркестър на радиото и телевизията, тя си остава неповторимата Лили! Защото Лили Иванова е звезда, която свети със собствена светлина!...

Мери Николова

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив