Известният ясновидец Георги Петков разгада няколко от пророчествата на Слава Севрюкова. Гадателят потвърди пророчеството, което тя направи в края на 90-те години. Тогава гадателката предрече, че страната ни ще бъде спасена от жена. По пътя си тя ще срещне подкрепа от мъж, който в момента е на 37 години. Младият господин ще изиграе ключова роля за обединението на нациите по света. Той ще стане посланик на ООН, убеден е ясновидецът.

Според него жената, която ще спаси България, е преродената Мария Магдалена. Тя ще изгрее на политическата сцена през 2017 година и ще успее да избави страната ни от всички беди, защото е избраница на Бог. Българинът, който ще й помогне е прероденият Давид. Той ще се прочуе по цял свят, убеден е гадателят, разшифровал пророчеството на Слава Севрюкова.

Ясновидец от Горна Оряховица разшифрова пророчеството на Слава Севрюкова

Ясновидецът е на мнение, че българите са заложници на греховете на политиците, които управляват страната ни. Българският народ плаща греховете на управниците ни, извършени преди хилядолетия. През десети век по нашите земи пристигнали божии пратеници. Те имали за задача да спасят народа ни от всички беди. Но цар Борил ги изгорил на кладата. Заради съгрешението му народът ни е бил наказан с тежки изпитания, които го преследват и до днес. Ясновидецът, разгадал пророчеството на Слава Севрюкова, е убеден, че това е причината за византийското и турското робство.

Известният като горбооряховския Едгар Кейси заяви, че прокобата над страната ни ще приключи през 2017 година. Той е категоричен, че през периода 2017-2018 година България ще излезе не само от икономическата и политическата, но и от духовната криза, в която се намира.

Георги Петков е категоричен, че родината ни ще се превърне в Швейцария на Балканите. Финансовото благоденствие ще настъпи благодарение на златото и петрола, които ще бъдат открити в земите ни, пише „Ретро“.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив