Анализатори на пророчествата на Нострадамус казват, че хората ще живеят до 200 години.

Освен това „след появата на новия двигател светът ще бъде същият като преди Вавилон“. Много хора смятат, че двигателят, за който говори Нострадамус, е Интернет и че тази технология в крайна сметка ще създаде нов глобален език.

Други казват, че това са социалните мрежи, които растат всеки ден.Тази година Китай ще поеме една от първите роли в световната общност и последиците от това влияние ще определят съдбата на цялото човечество за години напред.

Властването на севернокорейския лидер ще приключи тази година. Възможно е прокуденият владетел да потърси убежище в Русия.

В съответствие с прогнозите на Нострадамус за 2020 г., поведението на Китай ще има последици, които връщат много векове назад. Почти никой човек на Земята няма да може да се предпази от последствията от тези действия.

Пророчества на Нострадамус за Европа

Италия ще се сблъска с криза, нарастваща безработица, просрочени заплати, банки ще паднат.

Европа ще се превърне в център на природни бедствия, наводнения с безпрецедентен мащаб.

Сред страните, които ще пострадат най-много, са Унгария, Италия, Чехия, както и Обединеното кралство.

Увеличаването на температурите на Земята постепенно расте и през 2020 г. ще усетим това като самото начало на промяната. Ледниците в Антарктида ще се топят по-силно и нивата на морето ще се повишат. Изменението на климата ще промени отношението на държавните глави към околната среда.

Нострадамус вярвал в така наречените „горещи войни“. Началото им може да се случи през 2020 г., когато повишаването на температурите на Земята и намаляването на природните ресурси ще засегнат сериозно хората.



Проблемът с тероризма ще продължи да бъде сериозна заплаха, особено за САЩ, които ще трябва да отделят много време.

Религиозният екстремизъм ще ескалира, ще започнат войни, безредици в различни части на планетата. Най-вероятно именно за тази суперсила говори прорицателят, когато спомена началото на кризата през 2020 г.

Прогнози на Нострадамус за Америка

Именно в този период ще започне хаос и некомпетентност на властите. Най-големите неприятности очакват САЩ в областта на геополитиката. Международното сътрудничество ще бъде трудно, неравенството на населението ще се влоши, а качеството на живот ще намалее значително.

Освен политически неприятности, Америка чака и природни бедствия като земетресения, торнадо. Големите промени ще засегнат и Южна Америка, в много страни силата ще се промени и новият път ще засегне целия свят./Брадва.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив