Братята Красимир и Николай Маринови, известни повече като Големия и Малкия Маргин, пръснаха 200 хил. лв. за тайна сватба на средния си брат. Бизнесменът Димитър Маринов – Макарона, който е роден между големия Красимир и малкия Николай, се венчал на 50 години в Португалия на пищна церемония.

На спявката не са присъствали дори родителите на младоженеца – Андрей и Соня, които и до момента живеят тихо и скромно в родния Смолян.Поради опасения от атентат празникът на мутрите е минал супер секретно заради сигурността на босовете от СИК Големия и Малкия Маргин – 53-годишния Красимир и 45-годишния Николай. За да стане свидетел на бракуването на батко си, е дошла сестрата на силовите бизнесмени – 39-годишната Марияна Михайлова, която върти успешен моден бизнес в България и не живее в Испания при роднините си. Макарона, макар и да не се къпе в мрачната слава на прочутите си братя, е доста навътре в делата на СИК. Справка в търговските регистри установи, че от 17 април 1996 г. Средният Маргин е управител на акционерно дружество с многозначителното име „Секюрити иншуранс къмпани“ (СИК) – клон Сливница.

Според данните предметът на дейност на АД-то е „друго застраховане, без животозастраховане“. Сред акционерите в СИК-Сливница е борецът Рахмат Сукра Софияди, един от най-близките хора до топсикаджията Младен Михалев – Маджо. Димитър Маринов върти бизнес с друг авторитет от подземния свят – Христо Векилов Халваджиев – Халвата, който е много близък с най-големия от Маргините – Красимир. Макарона и Халвата държат няколко фирми, една от които е „Фаворит“ ООД. Регистрираното в Смолян дружество се занимава с детективска и охранителна дейност.

Източник: retro.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив