Съществувала ли е някога видеокасета,на която Владимир Живков прави любов с естрадната легенда Росица Кирилова ?
Според слуховете певицата и Татовият син били заснети от американското разузнаване да се натискат в луксозна яхта на Канарските острови.Американското разузнаване дори било закачило стоп-кадри от интимното рандеву на витрината си.

"Нямам идея откъде тръгна тази смешна и  отвратителна клюка.Сигурно никога няма да разбера.Понякога даже ми се е искало да се запозная с Владко Живков ,та да знам поне,че съм го виждала на живо",казава по повод на пикантаната мълва изпълнителката на "боса по асвалта".

Да, наличието на видеозапис с евентуалните съвместни се*с подвизи на Вовата и Роси е пълен мит, но пък е истина друго,че синковецът на бившия Първи има нещо общо със с*кс касетки. Той въртял нелегален частен бизнес с филми за възрастни през втората половина на 80-те. В еротичната „индустрия“ влязъл навръх Нова година покрай свой много добър приятел - офицерска рожба.

На 31 декември 1985-а Владко, споменатият по-горе негов другар и още неколцина наследници на хора от голямото Добро утро празнували заедно ЧНГ. Вечерта им минала в консумация на огромни количества уиски, пастърма и фъстъци, а след речта на Тато и Дунавското хоро членовете на компанията разнообразят вечерта с гледане на розови филми.Докато ВИП синчетата зяпали немска еротика, Емил Иванов-чедото на мастит военен, подметнал, че секс касетките са кът на българския пазар и ако някой се заеме с нелегалното им ти ражиране, ще направи луди пари.Вовата Живков се съгласил и малко по-късно в главите на двамата се оформила идеята да запълнят дефицита произвеждайки VHS забавленияя за възрастни.

В дома на Емил в столичния кв. „Гео Милев“ набързо била спретната тиражорна с видеокасетофони. Секс филмите съдружниците записвали от чужди тв канали, най-вече германски, като за целта пред блока била монтирана гигантска сателитна антена - по-голяма от онази, поставена пред НРТЦ, с която БНТ прихващала сигнала на Останкино. Преди 10 ноември било цяло чудо да се види такава установка - гледането на „упадъчни“ западни медии се забранявало, редовият българин нямал право да опъва „чиния“ пред жилището си или на балкона. На въпросния офицерски син обаче никой не смеел да му търси сметка за неспазването на закона, нали бил пръв приятел с наследника на държавния и партиен ръководител Тодор Живков.

Владко и съдружникът му бълвали не само еротични касети . Произвеждали и филми с хитови имена, екшъни и комедии като„Полицейска академия“, 5 „Рамбо“, „Командо“ и др.От пласирането на готовата продукция си докарвали космически за времето печалби. Често край „бизнесмените“ се навъртал и Малък Тошко - по онова време тийнейджър, твърдят запознати.

Емил - двигателят на производството, бил син на командващ от Строителните войски. Семейството му се возело не в лада, а в лимузина -пежо 404.

За ортака на Владко споменава в мемоарите си и Иван Славков. В единия от томовете си Батето дори уточнява, че Емо вече не е между живите.

„Аз съм кумувал и с Ванга. На едно момче, което беше близко с нея. По-голямо от сина ми, но се бяха сприятелили с Тошо. Той е първият, който започна да прави нелегално видеокасети. доста пари натрупа с това, даже го бяха дърпали мутрите. Булката му беше от Сандански. Баща й се отрови в една щерна за вино - с един негов комшия да я приготвят за новата реколта.Обгазявали са я ,за да изчистят мухала и се отравя от газовете. Емо Иванов. Баща му беше полковник, много сериозен човек. Женихме ги в Благоевград. Ванга не знам колко години не беше излизала от Рупите.
Но дойде в Благоевград за венчавката, играхме хоро.След години младежът умря, разви шизофрения някаква“, написал е приживе дългогодишният шеф на БОК, БфС и БНТ.

С VHS касети Емил се занимавал и след 10 ноември. Самият Владко Живков пък имал видеотека в зората на демокрацията, където пласирал част от тиражираните в дома на приятеля му пиратски розови игрални филми.

Днес Вовата, както наричат сина на Тато близките и познатите му, е закъсал сериозно и със здравето, и финансово. Едно от малкото му публични появявания през новия XXI век бе на погребението на Батето през 2011-а.

Мълви се, че напоследък Живков все по-често прибягвал до заеми. Искал солидни суми от стари приятели, като обещавал, че ще ги върне.
Според циркулиращи от години из светските среди клюки Владимир харчи парите, с които разполага, най-вече за хазарт. По комара той се запалил още по времето, когато начело на държавата бил баща му.В онзи период залагал, дори и в мегалуксозни казина в Монако. Сега карал далеч по-скромно - чешел крастата си в родни игрални заведения.

Самият Владимир категорично отрича да е комарджия. „Не съм играл в казино никога през живота си, камо ли пък в Монте Карло.Това е измислица на Славчо Трънски. Беше му поръчано да го каже от трибуната на Парламента“, заяви той в едно от ултра редките си интервюта в пресата. Колцина обаче са склонни да повярват на думите му.

Един от най-сензационните слухове за Владимир в последно време гласи, че заради липса на достатъчно финансови средства той бил принуден да ипотекира семейната си къща в полите на Витоша. До тази крайна мярка се стигнало след натиск от страна на изнервени кредитори.

За официалните доходи на Владко няма много информация. Знае се, че съпругата му Валентина има свой бизнес. 65-годишният Живков също върти дребен алъш-вериш, твърдят запознати. Той притежавал магазинче за козметика. Видеотеката му пък отдавна вече не функционирала.

Синът на Тато навярно си спомня с умиление годините, когато татко му беше на власт. В онези времена Вовата разполагаше с огромни суми - и то не само покрай успешния бизнес с нелегалните порнофилми, комедии и екшъни. Голяма част от парите, които харчеше, идваха директно от държавния бюджет.

Установено е, че само за периода 1985-1989 година Владимир пръснал 356 800 лева тогавашни пари. Управление „Безопасност и охрана“ му отпускало средствата за покупка на валута, автомобили, подаръци и строеж на вили.

Христана Ангелова "Уикенд"
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив