Убиецът на Карамански с разтърсващо признание! Пандизчии споделиха шокиращи неща за него

„Не трябваше да го убивам“, това признава след почти 20 години Стефан Въжарски, килърът на един от знаковите босове на родния ъндърграунд Иво Карамански. В момента той излежава наказанието си в софийския затвор и е все още на строг режим. Източници на БЛИЦ, които в момента също са зад решетките, твърдят, че Въжарски се държал с всички подозрително и предпочитал да не общува с никого.


„Държи се настрана от всички, взима медикаменти за изчистване на токсини, лежа по лечебници и има параноя, че е предозиран с медикаменти. Не говори с никого. Смята, че някой може да го убие в затвора. Няколко пъти прави опит да наклевети следовател от Националната следствена служба, че е дал пари да го убият. Отказва всякакви свиждания. Преди време една от дъщерите на Карамански поиска да се срещне с него, но той отказа“, разкрива източникът на БЛИЦ.

Справка в търговския регистър показва, че днес от някогашната империя на Карамански не е останало нищо. Фирмите, които бяха наследени от вдовицата Галина Лукановска, вече са ликвидирани. Знаковата „Корона инс“ е закрита през 2001 г., а другата – „Корона И. Г.“ преминава в ръцете на известния ром от Видин Мирослав Ценов, който е сред бушоните на дедесарската мафия и върти десетки „кухи“ фирми. Няколко години след прехвърлянето на собствеността и тази фирма е закрита.
Източник: БЛИЦ

ВИЖТЕ ОЩЕ:
СПОДЕЛЕТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Популярни публикации