Вероятно и през ум не ви е минавало колко богати може да се окажете, ако сте родени преди 1978 година.
В един момент може да се окаже, че родените преди тази година разполагат със солидни финансови средства, за които дори не подозират. Вероятно вече си казвате, че вие не можете да сте толкова богати, но истината е, че това е съвсем реално.
Спомняте ли си боновите книжки, които вие или родителите ви получихте по време на масовата приватизация? Има голяма вероятност именно те да са ви направили богати, без дори да ви е минало през ум.
Проверете, може и вие да сте сред щастливците
Мнозина мислят, че боновите книжки са отживелица, но те не са. Ако сте успели да ги инвестирате в правилния фонд, днес те може би работят за вас.
Председателят на парламентарната комисия по енергетика и член на комисията по икономическа политика и туризъм Делян Добрев посочи, че към днешна дата над 2.5 милиона българи имат акции от масовата приватизация. Те обаче не са наясно в кая компания са ги дали и дали това им носи доходи.

Факт е, че част от тях излязоха пирамиди и доходите на хората изгоряха, но други компании са ги управлявали много добре и сега носят висока доходност на инвестираните бонови книжки.
Добрев предполага, че почти всички, родени преди 1978 година навярно имат акции от масовата приватизация с бонови книжки.

Делян Добрев посъветва тези хора да направят всичко по силите си, за да проверят в кой фонд са техните бонови книжки и да потърсят дивидентите си, ако има такива налице.
Той припомни, че съгласно закона, дивидентите се пазят в продължение на 5 години, след което отиват в полза на компанията, пише zajenata.bg.

Нищо не ви коства да проверите какво се е случило с вашите бонови книжки. Току-виж сте от щастливците, които ще се събудят по-богати.
Източник: razkritia.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив