Факт е, че ретро стилът всяка година започва да намира място под някаква форма в колекциите на големите модни къщи. Разликата е единствено в това, кое конкретно десетилетие преобладава или може би е по-правилно да се каже – надделява. 


Това е и най-лесният начин да характеризираме новите (или пък новите стари) тенденции – причислявайки ги към някое десетилетие. Заострените обувки и вталените сака принадлежат на 50-те, мини роклите са запазена марка за 60-те, подплънките в рамената са спомен от 80-те, лъскавите материи са асоциация с 90-те… Да, пропуснахме 70-те. 






Тях с какво ги свързвате? Може би с ярките цветове, многото деним, дългите ревери на саката. И с вечната класика за това десетилетие – чарлстонът. Или може би с разнообразието. Всъщност водещото, което се случва през 70-те години на миналия век е именно това, че модата вече не е така силно ограничаваща, ами на потребителя се дава възможност да избира. При това не просто да избира между това дали да си купи тъмносин или тъмносив костюм, ами сам да определя какъв стил ще носи.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив