Преди да открие певческия си талант, примата Лили Иванова е смятана за млада надежда на спортната гимнастика. Още като ученичка бъдещата звезда на родната естрада е забелязана от физкултурниците в своето училище. С тяхна помощ Иванова става част от девическия тим на Русе, за който се състезава в продължение на няколко години,пише socbg.com


Тогава тя се отличавала от връстничките си с това, че е страшно слаба, фина и гъвкава. Спортната й кариера обаче приключва твърде бързо, защото бюстът й рязко наедрява и започва сериозно да й пречи да изпълнява съчетанията си с финес. За сметка на това пък точно пищното деколте я превръща в най-желаната девойка в училището.


„Ако беше останала в гимнастиката, със сигурност щеше да е олимпийска шампионка“, казва знаменитият ни гимнастик Никола Проданов, с когото Лили се запознава в спортната зала.


Макар днес да е далеч от професионалните спортните среди, Иванова все още се вълнува от постиженията на нашите спортисти, а неин категоричен любимец е Йордан Йовчев. От онези времена обаче у нея остават като наследство спартанският режим и жестоката воля. Всеизвестно е, че Лили спазва стриктно сурови диети от години.


Тя не яде месо, не пуши и не близва капка алкохол дори на празници. Всеки ден изпълнява специални йога упражнения за правилно дишане, което според нея поддържало гласа й винаги в перфектна форма. В йога-асаните се кореняла и тайната на нейното дълголетие и енергичност на сцената.


Най-доверените приятели на примата разкриват, че и до днес тя можела безпроблемно да изпълнява шпагат, но не го правела често, защото се притеснявала да не разтегне някой важен мускул.


Олимпийска надежда 

Като ученичка Лили Иванова била смятана за олимпийска надежда в спортната гимнастика.Булка

Певицата, която има зад гърба си три брака и още куп любовни афери, се е снимала като булка за картичка, каквито по времето на соца продаваха по реповете.Шведска стена

Преди години Лили бе инсталирала у дома си шведска стена, на която си припомняла гимнастическите умения и поддържала форма с разтягане.Соцклип

Лили като героиня в социалистически естраден клип. Партнира й ром, който бие тъпана.Жокейка

Конете и ездата били голяма страст на прочутата певица.Рекламно лице

Нашумялата Иванова е ангажирана за рекламно лице на известна марка капиталистически автомобили.Нов имидж

На тази снимка певицата прилича досущ на тв водещата Мариана Векилска.Минижуп

Запазена марка на Лили е дръзкият минижуп и предизвикателните деколтета, които не се притеснява да демонстрира и днес, когато е вече 79-годишна. Тук е с модната навремето накъдрена коса.


Мода

Момчешката подстрижка е особено актуална сред родните звезди по времето на зрелия соц.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

1 коментар:

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив