Красавицата се съгласила да отиде с него в супер луксозен хотел..
Полицията усилено опитва да реши заплетен случай, който разследващите на шега са нарекли "дамата с изненадите". Мъж - транс*ендър е обвинен в това, че е ограбил ухажора си, който пък нямал ни най-малка представа за неговата полова идентичност.  

Иначе ослепителната блондинка е взела от него внушителна сума, докато двамата били заедно в петзвезден хотел. Потърпевшият е син на известен руски учен. Фуад, който е син на геолог, решил да си почине в приятна, женска компания. Той поканил със себе си своя позната, която срещнал в интернет - ефектната Алина Глебова. Двамата кореспондирали в социалните мрежи повече от три години, дори веднъж излезли и на кафе.

След добре прекарана вечер в скъп ресторант красавицата се съгласила да отиде с него в супер луксозен хотел.  Но там, както по-късно разказал самият Фуад на полицаите, го очаквала изненада.

"Започнахме да се целуваме, да се натискаме, в един момент тя тръгна да си сваля дрехите и ми призна, че преди е била... мъж. Предложи ми все пак да правим се"с, но да й платя, аз отказах", разказва измаменият любовник.

Той твърди, че е решил все пак да остане с нея, но спал на дивана. На сутринта дори пили кафе, тя/той му казала, че отива на спа-процедури и взела със себе си електронния ключ от стаята.  Усетил нещо нередно, мъжът проверил дрехите си и разбрал, че му липсва голяма сума пари. Той позвънил веднага на рецепцията и казал да хванат крадлата, но тя успяла да изчезне с такси.

Полицаите са издирили въпросната Алина - 31-годишна жена, която преди смяната на пола се казвала Сергей. Пред тях, обаче, се оправдала, че не е крала пари и твърдяла, че Фуад я обвинил, защото й се разсърдил. Предстои двамата да бъдат изправени пред детектор на лъжата./Блиц/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив