Дарина Министерска е убита в собствения си апартамент, който е подарък от баба ѝ за абитуриентския ѝ бал за 26 май 2014 г. Това разкриха близки на почерненото семейство, цитирани от „Телеграф“. Родителите на жертвата не харесвали особено Викторио. Особено майка и.

Баща ѝ Георги обаче имал по-силна връзка с дъщеря си. Дарина страда особено много, когато преди година, на 25 септември, той е пребит жестоко с бухалка след спор на пътя. По онова време баща ѝ, който е моторист, ремонтира машината си в сервиз на улица „Павел Красов“ 36 в Горубляне. Млад мъж паркира автомобила си, запречквайки изход за гараж, при което Георги му прави забележка. Онзи след малко се връща и го пребива жестоко с бухалка, като избива три от зъбите му.

От своя страна бащата на Викторио е бил военен в Националния армейски учебен комплекс „Чаралица“. Той бил изключително взискателен и строг към синовете си. Възпитавал ги по армейски модел, дори опитал да ги насочи да тръгнат по стъпките му. Викторио обаче не пожелал, но се запалил по охранителната дейност. Именно затова и кандидатствал за работа в СОТ 161, където го приели. Имало изискване обаче да изкара разрешително за оръжие, а после да работи с личния си пищов срещу заплащане.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най четени:

Популярни публикации👇