Момчета, които са любители в търсенето на антични и военни находки откриха и изкопаха много запазен и тежък сандък от времето на Втората световна война. След отварянето му, те за изумени от откритията и състоянието в което са се запазили.
„Невски пятачок“ е местност, където се е разиграла една от най-жестоките битки през Блокада на Ленинград. Намира се близо 50 км югоизточно от града, а историците са на мнение, че това е мястото, от където Втората световна война се обръща в полза на руснаците.
Двама любопитни младежи отидоха на полето и започнаха да обхождат мястото. В тяхното търсене помогна метален детектор.Лопатата удря на нещо твърдо… Това, което откриха е наистина невиждано!
Вижте и вие интересните находки:







Едното момче разпознава, че това най-вероятно е стар нацистки сандък. „Доста е тежък…какво ли има вътре“ – пита учудено момчето, а в изваждането се включва и другото момче.След, като успяват с общи усилия да го отворят, започва преглед на находките…Тайнственият сандък се оказва, че е бил притежание на офицер от SS, който е бил любител на най-скъпите пури.Както и почитател на марковият ром!Другите вещи са военни дрехи и принадлежности на офицера.Носел е и солидна сума и лични документи със себе си.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив