Трагикомедията се разиграла през 80-те, когато Ставри,горд собственник от скоро на червен Москвич,пътувал за родното си Хасково след командировка в София, но пътьом качил палава  стопаджийка. Драмата бе раздухана от съседка на патиланеца, заразял съпругата си след абсурдната случка.

На „Цариградско шосе“ край Поповица хасковлията качил на стоп млада и красива жена, с която да си бъбри по време на пътуването. Всичко било наред, докато изведнъж на спътничката му, й прилошало и тя припаднала. Ужасеният мъж дал мръсна газ на москвича и отвел стопаджийката директно в градската болница на Хасково.

Белята обаче тепърва предстояла. На място в болницата се оказало, че знойната красавица е бременна. Лекарите се юрнали да поздравяват щастливия татко, за какъвто взели Ставри. Сащисаният мъж успял да изфъфли, че за пръв път видял „жена“ си преди няколко часа, когато я прибрал от шосето край Поповица. Вероломната красавица обаче му извъртяла дивен номер, като, усмихвайки се, казала: „Ти си таткото!“. Съмнението можело да се изчисти само с ДНК тест, който отнел една седмица, през която Стефан станал на пух и прах от ревнивата си съпруга, с която имали две дъщери и син.

Развръзката дошла, когато от болницата извикали хасковлията и го успокоили: „Определено не сте бащата. Няма как, вие сте стерилен“.

И докато отпаднало обвинението за забременената стопаджийка, на преден план изникнал екзистенциалният въпрос – кой е баща на децата му. В крайна сметка отчаяният човечец се видял принуден да зареже палавата си жена, чиито изневери лъснали благодарение на глупостите на непозната стопаджийка.

*В статията са използвани илюстративни снимки
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

2 коментара:

  1. През 80-те няма ДНК тест бре, умници!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Още повече, че първия "ДНК методът на Джефрис е използван за първи път през 1985 г." и то със сигурност не е било у нас.

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив