Те бяха любими герои на повече от едно поколение деца. Героите от „Синьо лято“ ни караха да смеем, да плачем и да се вълнуваме заедно с тях, докато преживяваха своите летни приключения. Заедно с това обаче, зад светлините на прожекторите, те са преживявали свои лични драми, за които никой дори не е подозирал.Кристина Торес (Десита) с усмивка си спомня любопитни истории от снимачната площадка. „Няколко месеца бяхме гаджета с Хави (Хуан Хосе Артеро) в живота. Мнозина ми завиждаха, а и си бях направо за завиждане тогава“, споделя тя.


И докато в сериала Хавиер е гадже на най-добрата й приятелка—красивата Беатрис (В живота нейна сестра—Пилар Торес), то в живота ролите се сменят. За разлика от Пилар, Кристина няма нищо против да се снима отново в сериали. Но и за разлика от нея, тя не преживява любовна драма по време на снимките, която става достояние на всички.Днес двете звезди от „Синьо лято“ са медицински сестри, разкрива Кристина в интервю за „24 часа". „Чуваме се често с останалите. В живота останахме приятели, макар само Хави /Хуан/ да сбъдна мечтата си да бъде актьор. Често си говорим с Тито по телефона, Пираня живее близо до нас и сме постоянно заедно. С Хавиер си говорим редовно и с часове по телефона. А когато имам време винаги го гледам на театралната постоановка“, споделя още екранната Деси за живота си след сериала.Двете сестри са напълнели, променени, доста години
Героите от сериала 30 години по-късно
след сериала и просто неузнаваеми. Въпреки това Кристина не е загубила приключенския си дух и с удоволствие признава, че би се снимала в някой сериал. За разлика от нея обаче, сестра й Пилар Торес, далеч не е толкова спонтанна и прави всичко възможно, за да забрави дните, когато е била звезда.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

1 коментар:

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив