Успешното движение по пътя на преустройството и на пазарната икономика може да се осигури единствено чрез подходящо съчетаване ма наш и чуждестранен опит както в организацията, така и е използването на съвременни технологии и модерно обзавеждане наа търговските обекти с висок професионализъм. С такива разбирания и критерии работи ръководството на Кооперативен съюз в Стара Загора.

За да реализира стратегическите си цели в тази насока,през последните години то създаде добри контакти с италианската фирма „ЮНИОН ИН-ДУСТРИАЛ ЕКСПОРТ" като успя да осигури доставката на комплексно технологично обзавеждане за нови типове заведения за обществото хранене — сладолед машини, пекарни , хладилна техника, кафе и други машини. Очакванията, че тези обменни операции ще имат безспорен икономически ефект вече имат и своето редовно покритие.

В началото на 90-те, в Стара Загора беше открито първото обзаведено с италианска техника заведение за бързо хранене „ВЕНЕЦИЯ". То се намира на улица „Колю Ганчев" и примамва погледа на минувачите както с оригинално оцветената си фасада, така и с позлатените си рекламни надписи на витринните стъкла информиращи за характера на предлаганите италиански специалитети и наши закуски, интересни напитки и сладоледи.

Интериорът завладяла с изисканото италианско обзавеждане — рекламни цветни фризове, красиви декоративни цветя, нови модели маси и столове и изрядната си чистота и уют.

От открития кухненски блок се носи приятният аромат на току-що приготвени хамбургери, супи, спагети, пици и кафе. Старозагорци вече свикнаха и все по-често търсят италианските специалитети „Лазяня" "Спагети"и "Пици"

Наложиха се и предлаганите е заведението „спагети Полонезе",  а така също и безалкохолните напитки, чай,кафе и разнообразни видове сладолед.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив