Изминаха 35 години от дебюта на сериала за бара, в който всеки знае името ти. Шоуто стартира великолепни кариери за участниците в него, спечели 28 награди "Еми" и 6 "Златен глобус". Вижте актьорският състав на любимия ни сериал години по-късно.
Тед Дансън

Тед Дансън играе главната роля в сериите — Сам Малоун е бивш бейзболен играч, превърнал се в барман (и страхотен сваляч). Въпреки невероятната му игра в "Бар "Наздраве", Дансън успява да "отлепи етикета" си на Сам и да участва и в други много успешни драми, включително в "Бекър" и "От местопрестъплението". Феновете му не бива да се притесняват, защото през 2016 той ще участва в "От Местопрестъплението: Кибер атаки".
Шели Лонг

Звездата на актрисата Шели Лонг изгрява, когато тя взема ролята на милата, но небалансирана сервитьорка Даян Чеймбърс. След сериала, Лонг се появява в няколко предавания, включително "The Brady Bunch Movie" и "Troop Beverly Hills". По-късно тя участва като Даян Чеймбърс във "Фрейзър". В момента тя играе малка роля в сериала на ABC "Модерно семейство".
Риа Пърлман

Риа Пърлман печели 4 награди "Еми" за блестящото си изпълнение на леко агресивната сервитьорка Карла Тортели. След "Бар "Наздраве" актрисата се появява в няколко филма, включително "There Goes the Neighborhood", "Sunset Park" и "Matilda" — в който участва заедно със съпруга си Дани Девито. Освен това, Риа пише няколко успешни детски книжки.
Джон Ратценбъргър

Многознайкото Клиф Клейвин също участва във "Фрейзър", "Семейсто Симпсън" и "Криле". Ратценбъргър е успешен актьорски глас и участва във всеки анимиран филм на "Пиксар".
Уди Харелсън

Уди Харелсън печели "Еми" за превъплъщението си в бармана Уди Бойд. Уди също се появява във "Фрейзър", а кариерата му продължава с пълна сила. Той участва в "Natural Born Killers" и "The People vs. Larry Flint", който му носи номинация за Оскар. Харелсън продължава напред с участието си в "Игрите на глада".
Джордж Уенд

Комедийният актьор Джордж Уенд играе ролята на Норм Питърсън — единственият посетител на бара, който се появява във всички 275 епизода на "Бар "Наздраве". След това той се появява в "Saturday Night Live", "Modern Men" и "Family Guy".
Келси Грамър


Келси играе ролята на Фрейзър повече от 2 десетилетия, започвайки от "Бар "Наздраве" и продължавайки в 11-те сезона на "Фрейзър". През 2011 година Келси участва в първата си драма "Boss", за което печели "Златен глобус" за най-добър актьор.
Бебе Нюуърт

Бебе е в ролята на прословутата винаги напрегната съпруга на Фрейзър — Лилит. По-късно има няколко участие отново като Лилит във "Фрейзър". Нюуърт е певица и танцьорка. Печели наградата "Тони" за ролята си на Велма Кели в "Чикаго" и Мортиша Адамс в мюзикъла "Семейство Адамс".
Кърсти Али

Кърсти Али, която взема мястото на Шели Лонг, след нейното напускане на сериала, печели "Еми" за ролята си на невротичната бизнесдама Ребека Хау. След участието си в "Бар "Наздраве" кариерата на Али е изключително успешна. Тя дори има звезда на Алеята на славата.



Източник:framar
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Гледам снимките и си мисля - ако сега се излъчи отново сериала колко ли народ от настоящото чалга поколение би го разбрало и харесало...

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив