Според думите на хора от екипа му шефът им бил вече трайно обвързан. Девойката, на която е поискал ръката била 25 годишна, но името й ревностно се пазело в тайна.

Говори се, че Слави бил на луксозна почивка баровския хотел „Хаят” в Абу Даби. Но не бил сам, а го придружавала новата му любима, която била заедно със своята сестра. Влюбените пиленца още на 30 декември летели за Обединените арабски емирства и цяла седмица останали в хотела. За който Трифонов се бръкнал с над 850 евро за нощувка в апартамент.

Точно на тази тузарска новогодишна ваканция Гологлавия водещ паднал на колене и подарил на възлюбената си годежното бижу. Това са единствените подробности, които са известни за мистериозната красавица, омаяла ергенското сърце на Трифонов.

До последно Слави крил от хората си къде ще е по Новогодишните празници. Първо имал планове заедно с роднините си да почива в Куба. Но смъртта на татко му осуетила ваканцията. В последния момент завел бъдещата си съпруга в арабското емирство, предават от hotnews.bg.

Мълви се, че избраницата му, с която смята да мине пред олтара била от Перник. Момичето било от имощен род. Любовната им връзка била само на няколко месеца. Случило се когато Дългия се нанесъл в в новото си имение в с. Кланица и си направил адресна регистрация в Перник. Бъдещият му тъст благословил младите. Одобрил връзката им, въпреки голямата разлика в годините между годеника и годеницата.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив