Целият екип учени бил разстрелян по неизвестни причини!
ТВ предаването „На живо“ разсекрети архивите на НКВД за създадената през 1933 г. лаборатория „Андроген“, чиито служители по лични указания на Сталин трябвало да разработят еликсир на младостта за управляващия елит на СССР.

След известно време лабораторията била унищожена, а служителите й били разстреляни през 1938г. Тайните документи били открити в архивите на НКВД от писателя Игор Соколов. Той ги изучавал в продължение на 20 години и казва, че лабораторията е работила в близкото московско село Красково в една от вилите. Те не щадили средства за изследвания.

Предполага се, че били поставени две цели на персонала на лабораторията, да удължат живота на висшето ръководство и да получат алхимично злато. Възможно ли е служителите на Андроген да са били разстреляни, защото са успели да разкрият тайни, които не могат да станат достояние на масите?

Какво казаха гостите в студиото за това как продължава търсенето на това вълшебно лекарство днес? Каква „алхимична“ история разказа правнукът на Матилда Кшесинская Константин Севенард?

Какъв „младежки еликсир“ е създаден през 30-те години на миналия век от учения Алексей Замков - съпруг на известната Вера Мухина? Имало ли е случаи в историята, когато изследователите са се доближили до тайната на „философския камък“ и „алхимичното злато“?

И какво казват хората, които днес продължават да търсят тайната на вечната младост, като имплантират бактерии от мозък на мамут, живеят без сън 16 години и пият на вода от Розовото езеро в Крим?

/БЛИЦ/


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив