Мая Илиева погази предсмъртния завет на покойния си съпруг. Последното желание на разстреляния Жоро Илиев било доверените му хора да получават ежемесечно пожизнени пенсии. Приживе той се погрижил за това. Мафиотът прехвърлил в швейцарска банка рекордните 200 милиона лева.Сумата била предназначена за пожизнените пенсии на подчинените му. Мая Илиева била запозната с този факт. След разстрела на Главния, половинката му стриктно изпълнявала неговия завет. Всеки месец тя изплащаал на мутрите му предвидените суми. Макар и малко, парите им стигали, за да живеят нормално. Но повечето от тях не били доволни от получаваната сума и започнали да стават прекалено нахални.

Бившите подчинени на Жоро Илиев не просто се оплаквали постоянно, че не могат да си намерят друга работа, но и станали много нагли. Много от тях си позволили да притесняват вдовицата на Главния, настоявайки за още пари. Постоянно разпитвали кога ще се прибере в България. И след завръщането й не я оставили на мира. Най-нахален се оказал Златистия. Той дори паднал на колене пред Мая Илиева с молба да му отпусне по-висока пенсия.

Но вдовицата била непреклонна. След тази случка, която се разиграла пред погледа на децата й, Мая Илиева взе крайно решение. Милионерката реши завинаги да прекъсне всякаква връзка с миналото на съпруга си. Първото нещо, което направи тя в желанието си да постигне това, беше да спре пенсиите на мутрите на Главния. Мафиотската вдовица реши да се отърве и от имотите, завещани й от Георги Илиев. Тя разпродаде хотелите по морето, които той й остави като завещание. Последните клюки около нея гласят, че има нов мъж в живота си. Появиха се дори слухове, че се е сгодила, пише ПИК.

Източник: razkritia.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив