Певецът и автор на песни, който почина на 80-годишна възраст на 22 август, е женен за красивата Карла почти петдесет години и баща на 33-годишния Николо, резултат от извънбрачна връзка.

 „Жена ми можеше да ме изгони, вместо това тя ме накара да го припозная"Певецът и автор на песни Тото (Салваторе) Кутуньо, който почина на 80-годишна възраст след дълго боледуване, има дълъг и щъстлив брак със своята Карла, който продължава почти половин век. Двамата си казват "да" през 1971 г., но нямат деца. 

Преди тридесет и три години обаче Салваторе става баща на Николо, или Нико, както всички го наричат, който се ражда от извънбрачна връзка. Сложнит момент не успява да разруши любовта на Тото и Карла. Всъщност тя е тази, която го подтиква да припознае момчето и да изгради връзка с него "Карла можеше да ме изгони от къщи, но не направи нищо подобно. Първото нещо, което ми каза, беше да припозная сина си и да му дам фамилията си“, разказва Кутуньо през 2018 г. в интервю за Corriere della Sera. 

И добавя, че Нико, с диплома по икономика, "е едно от онези много добри италиански момчета, върху които нашата страна трябва да се съсредоточи".След това, през 2019 г., в интервю за телевизионното предаване Sorrisi e Canzoni, световноизвестният певец и автор на песни, говорейки за ролята си на баща, заявява: „Най-голямото богатство е лоялността. Винаги съм учил сина си Нико да живее така, че да не пренебрегва никого. На какво ме научи той? Да бъда честен. Ако излъжа, Нико се ядосва. 

Но пък аз много харесвам лъжите."Има достатъчно публични свидетелства, които разказват за връзката между баща и син. Така например, през 2018 г., за двадесет и осмия рожден ден на момчето, голямата звезда ана италианската музика публикува поредица от снимки, които ги представят заедно през годините: 

„Нико е светлината, която осветява дните ми“, пише Тото към поста и добавя: „Слава Богу, той днес живее в Милано и затова сме почти непрекъснато заедно“.Интимният свят на Тото обаче е изпълнен с болка. Както самият той разказва в интервю за Corriere през 2018 г.: „ Видях сестра ми Анна да умира, по-голямата ми сестричка се задуши пред очите ми. Ядяхме ньоки, когато едно парченце я задави. 

Тя беше на 7, аз на 5. Няколко месеца по-късно се роди брат ми Роберто, когото много обичам, който се разболя от менингит и оттогава, както предсказа лекарят, води труден живот. След това другата ми сестра, Розана , се оказа първото дете, претърпяло сърдечна операция в Италия, в Торино. Татко задлъжня за тази операция, изплащаше кредитите на вноски цял живот, чак до 1978 г., две години преди да си отиде". 

Бащата на Тото, Доменико, е тромпетист. Именно той е човекът, който въвежда момчето си в света на музиката. На деветгодишна възраст Салваторе вече свири на барабаи в групата на баща си в Ла Специя. Така се ражда артистът, продал повече от 100 милиона копия в кариерата си, превръщайки се в един от най-успешните италиански певци някога.

Поклон, Тото Кутуньо! 7.07.1943 - 22.08.2023 

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив