Въпреки широко разпространените предположения за потенциалното завръщане на Джони Деп в поредицата „Карибски пирати“, феновете, които копнеят за отмъщението му като капитан Джак Спароу, трябва да се подготвят за горчиво разочарование. За съжаление вече 60-годишният актьор е решил да не си сътрудничи отново с Disney.


Близки сътрудници на Деп твърдят, че той окончателно е прекъснал връзките си с Disney. Причината за позицията му се крие в дълбокото му негодувание от внезапното прекратяване на договора му от студиото по време на съдебната му битка с бившата му съпруга Амбър Хърд.


Президентът на Disney Studios генерира глобални заглавия, като изрази текущата липса на ангажираност на студиото по отношение на завръщането на Деп. Това изявление беше широко тълкувано като стратегически ход за запазване на възможността за Деп след съдебната му победа миналата година.Въпреки това, след внимателно обмисляне на възможностите и предпочитанията му през последните няколко месеца и на прага на празнуването на 60-ия му рожден ден, източници, близки до известния актьор, разкриха, че той няма интерес да участва във филм на Disney. Изглежда, че раните от внезапното му уволнение след процеса за клевета все още не са зараснали.


Докато Деп заяви на филмовия фестивал в Кан, че не се чувства отхвърлен от Холивуд, неговата чувствителна природа таи гняв към начина, по който се развиха обвиненията. Следователно той взе решение да се съсредоточи върху живот, далеч от развлекателната индустрия, вярвайки, че това е най-благоприятният път за него.Според доверен приятел, Деп е решил, че независимо от финансовата привлекателност или потенциала за епизодични изяви, той никога няма да се забавлява с идеята да се върне в това конкретно студио за бъдещи филмови проекти. Нещо повече, изглежда много малко вероятно той да се поддаде на изкушението да играе отново в някой студиен филм.Струва си да се отбележи, че не само Disney прекъсна връзките си с Деп, когато се появиха сътресения. Например, въпреки че е кръстник на децата на Тим Бъртън и поддържа дългогодишно приятелство с режисьора, Деп няма да се появи в предстоящото продължение на “Бийтълджус”, продуциран от Warner Bros.


Това решение, както разкриха негови близки приятели, поне отчасти се дължи на нежеланието му да си сътрудничи отново с Warner Bros., след изключването му от франчайза „Фантастични животни“ след неуспешното му дело.След пет години, погълнати до голяма степен от съдебни битки, Деп сега събира парчетата от кариерата си и насочва енергията си към музика, изкуство и създаване на независими филми. След събитието в Кан, актьорът се появи в Албърт хол в продължение на две вечери, свирейки на китара, заобиколен от своите герои в почит към своя приятел Джеф Бек.


В бъдеще Деп планира да режисира филм, озаглавен “Modi”, описващ 24 часа от живота на художника Модилиани. Докато той ще е зад камерата, други ще поемат актьорските роли. Музиката остава основният му фокус, като неговата супергрупа, състояща се от Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith, в момента работи върху третия си албум.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив