Едно име се завъртя напоследък в онлайн пространството. Социалните мрежи гърмят за човек, който се нарича Чеченеца. Малките му подражават в TikTok, а видеата с негово участие се гледат с десетки хиляди преглеждания. 

Самите видеа са меко казано странни, като в тях Чеченеца най-често е с приятелите си, сред които известният в Пловдив Тошо Куката,пише сайтът ploshtada.com

На външен вид Чеченеца изглежда заплашително – с гангстерска прическа, брада, наднормено тегло и винаги с чеченска тактическа раница, която носи отпред. Наричат го още Бънди, а в някои от видеата той и приятелите му крещят призива „Ахмат, сила“.В много от видеата Чеченеца се снима на таванското помещение, където живее. Там той си е направил собствен фитнес, където се грижи за формата си. 

Трябва обаче да наблегне на тренировките и на храненето, защото видимо има голям корем и трябва да се втали. Може би обаче той се харесва именно по този начин, защото изглежда по-заплашително.Макар и да прилича на бандит, Чеченеца твърди, че има собствен бизнес с транспортни услуги. Казва, че в чантата си държи оборотни пари, а в едно от видеата показва друг мъж, който явно работи за него.

Тошо Куката казва, че той изкарва по 5-6 хиляди лева на месец. Чеченеца казва, че това зависи от работата и дали тя е много или малко.В някои от видеата, които Чеченеца качва с Тошо Куката, двамата дават пари на бездомни хора – по 100 и 50 лева. „Защото сте добри хора, трябва да помагаме“, казват те. Макар и да приличат на лоши момчета, все пак дават пример, който можем да следваме.


В едно видео Чеченеца казва, че никой не му казва какви видеа да качва, а той сам си решава и с приятелите си го прави за собствено забавление. Видимо той, Тошо Куката и останалите доста се радват на клипчетата, които правят. На едно видео Куката дори снима как Чеченеца дава автографи на деца. Разбира се, някои биха се възпротивили, че надали той е най-добрият възможен кумир за подрастващите, но е факт, че в TikTok много деца го имитират и правят подобни видеа на неговите.

За добро или за лошо, феномени като Чеченеца са факт в България. Благодарение на социалните мрежи, днес всеки човек може да стане популярен, стига да направи нещо интересно за останалите. В момента Бънди Чеченеца е истински хит в интернет, а вероятно в бъдеще ще бъде забравен и ще се появят нови герои. Това е цикълът на живота в социалните мрежи.

Източник:ploshtada.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив