През 2006 г., прага на къщата на "Биг Брадър" прекрачиха едни от най-емблематичните риалити герои в историята на родния ефир. Безспорно един от най-провокативните участници бе Панайот Кючуков, който бе известен със своята страст към футбола и жените. 15 години по-късно всичко изглежда доста по-различно в живота на Пацо.


Днес той е по-голям, не само на години, но и разбиранията му за живота са се променили доста повече. В наши дни Панайот е щастлив татко на прекрасно момиченце, която се казва Никол и е от неговата съпруга Рени. Жената на Пацо е изключително красива, а малкото им момиченце е одрала кожата на майка си. Самият той е споделял в интервю, че малката Никол доста прилича на майка си.


Интересно моменти от участието на Пацо в big brother


В професионален план Пацо е управител на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом. Първото му висше образование е именно социални дейности и тази работа определено му е била доста на сърце. Любовта към футбола е останала, но не се занимава много активно, понякога участва в благотворителни мачове, пише "Вбокс".Вижте още:Куршум в сърцето праща в гроба голямата любов на една от звездите в „Биг Брадър“!

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив