Родът Кенеди изглежда прокълнат. Още преди Джон Кенеди да стане президент, зловещи събития помрачаваха историята на фамилията. Оказа се обаче, че те не са единствените. Джон Кенеди бе застрелян няколко десетилетия по-късно. 

След това и брат му Робърт бе убит при съмнителни обстоятелства. Джон Кенеди — младши загина при самолетна катастрофа малко след като обяви политическите си амбиции за президент. Сега нова смърт застига семейството – Сорша Росън Кенеди-Хил е внучка на Робърт Кенеди и дъщеря на Кортни Кенеди и Пол Хил. Нейната баба Етел Кенеди, съпруга на Робърт Кенеди, съобщи за смъртта й и за огромната загуба на семейството.

Момичето е намерено в луксозния семеен дом в Кейп Код след свръхдоза. В 14:30 следобед те получават обаждане, че момичето е в безсъзнание. Направено й е изкуствено дишане, дефибрилация и моментално е изпратена в болницата. По пътя обаче умира. Според предварителните прогнози – от свръхдоза.

Сорша прави признание преди няколко години, в което споделя, че е била нападната и малтретирана по особено жесток начин от свой приятел. Прави няколко опита за самоубийство, като отговор на тежката депресия, в която изпада. Баща й е Пол Майкъл Хил – известен от Гилфордската четворка. Той е сред групата младежи, погрешно осъдени като членове на ИРА и виновни за атентатите през 1974. По-късно е реабилитиран.

Полицията вече разследва смъртта на момичето. Семейството й е потресено, най-вече баба й. Това е поредна жестока трагедия за клана Кенеди. Вече тръгнаха слухове, че наследниците на фамилията са прокълнати, пише „Дейли мейл“.

Градски легенди твърдят, че проклятието е хвърлено от една от сестрите на Кенеди. Тя се ражда с увреждания и е подложена на ужасни експерименти от баща си. И до края на живота си не прощава на семейството си.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив