„Наблюдавах с голям интерес космонавтите от Земята, които първи стъпиха на Луната. Но те не ви разказаха дори и колкото синапено зрънце от онова, което всъщност видяха там“.

По този повод Ванга казва пред своята племенница Красимира Стоянова, че на Земята са живели много по-стари цивилизации от нашата, а в Космоса има паралелно с нашия и много по-развит разум. С другите около нас трудно се влиза в контакт, защото човешката цивилизация е на „детската възраст на разума“ според Ванга, пише ежедневник.

Българският изследовател Петър Симеонов смята, че полет на „Аполо 11“ до Луната е имало, но много малко от истината за него е казана от НАСА и Белия дом. Симеонов е на мнение, че след кацането на Луната истинското живо телевизионно предаване е прекъснато и прехвърлено на секретен канал. На негово място е пуснат в ефир режисьорски запис, който подменя истината и е заснет на Земята. Симеонов акцентира върху това, че има нещо, което не е планирано и режисирано, и това е еуфорията на астронавтите. Армстронг вижда неидентифицирани летящи обекти на разстояние от себе си и се опитва да получи информация от базата в Хюстън, за да може да реагира адекватно.

Думите, които разменят астронавтът и специалистите на Земята, стигат до обществото благодарение на радиолюбители от Австралия и Швейцария, които улавят и записват вълнуващата радиовръзка. Астронавтите са посъветвани от Земята да преминат на друга честота, за да разговарят с Хюстън, за да не се чуват техните въпроси за НЛО-то на Луната.

От Земята се опитват да успокоят изследователите, обяснявайки им, че виждат останки от носеща ракета. „Решихме да не го гледаме повече, да поспим и да не говорим повече за това, а да се върнем към задачата“, заявява в интервю през 2006 година самият Едуин Олдрин, космонавт в програмата „Аполо 11“.

А задачата е да монтират на Луната научни уреди – сеизмометър и лазерен отражател за определяне на точното разстояние до Земята. Събрани са образци от лунния грунд – общо 21,55 кг, които по-късно са доставени за изследване на Земята. Нийл Армстронг, Едуин Олдрин и Майкъл Колинс от екипажа на „Аполо 11“ прекарват общо 3 часа на лунната повърхност.

След завръщането си разказват на ръководителя на полета, че в илюминатора са видели чудновато тяло с формата на кълбо, движещо се по елиптична орбита. Армстронг споделя, че стъпвайки на Луната, забелязал силна светлина, излъчвана от намираш се наблизо кратер. „Надали ще повярвате, но освен нас там имаше и други посетители – космическите им кораби се бяха наредили по ръба на кратера“, допълва той.
Източник: znanie.eu
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив