Предсказва появяването на Путин, възхода на Меркел и ред световни катаклизми

През 1889 г. Австрия дава на света две имена: Адолф Шикългрубер и Ерик Ян Ханусен. Роденият във Виена Ерик ще спечели славата на "всевиждащи очи" за доброто на хората като ясновидец. Адолф от Браунау край Линц ще изкачи житейската стълба с фанфари и фойерверки, за да се подхлъзне фатално от върха и да бъде белязан завинаги като едно от поредните чудовища на човечеството,пише РЕТРО.БГ


Съдбата ще срещне двамата австрийци след години. Европа е потопена в дълбока криза и панически страх за бъдещето. Ерик Ян Ханусен ще предвиди появата на нов "водач на нацията", способен да я излекува от унижението на войната и от икономическите язви. Новият фюрер Адолф Хитлер ще остави любителския статив и палитрата и под гръмките звуци на военните маршове ще нахлуе триумфално в Райхстага, ще събира милиони, обсебени от реваншизъм, в Нюрнберг, край Бранденбургската врата, в Силезия и Померания...


На 24 март 1933 г. ясновидецът е радостен. Фюрерът е обещал да даде простор на уменията му в областта на хипнозата, графологията и телепатията. Хитлер дава милиони за автомобилния спорт, флиртува с немски атлети и футболисти, строи аутобани - колко е да инвестира в строежа на специално висше училище по окултизъм, ръководено от прочутия Ерик Ханусен!


Всесилните щурмови отряди обаче са разработили коварен план .Те знаят, че пророкът е от еврейско потекло, какво ще стане, ако някой ден предскаже залеза на неонацизма и на неговия водач?


През нощта срещу 25 март щурмбанфюрер Вилхелм Оост и щурмфюрер Рудолф Щайнле отвличат ясновидеца от просторния му апартамент до Курфюрстендам, натоварват го в сребристото му "Бугати" и отпрашват нанякъде. На 7 април в крайпътна канавка близо до Берлин е намерено разложеното тяло на убития Ханусен. Тялото си отива, остава духът на ясновидеца и думите, изречени малко преди това: "Няма да минат и тридесет години, и светът ще почита новия Ханусен, моя единствен наследник..."


В 05.13 ч. на 21 юли 1926 г. на гарата в Щутгарт железничар сънено върви покрай коловоз 9. Там са празните вагони на дошлия от Мюнхен влак. Неочаквано мъжът долавя женски стонове. Влиза във вагона и отваря вратата на купе ДА 684. На седалката лежи жена, притиснала подутия си корем. Моли за помощ и само след минута бебето е в ръцете на слисания железничар.


Само майката знае кой е заможният известен баща. Няма да съобщи името му, защото й е казал:
Скрий произхода на детето, никой не трябва да го идентифицира с мен, иначе в тази страна то е обречено!


Детето с гражданското име Вили Герстел, бъдещият Ханусен Втори, расте в приют. Взето е от приемни родители, които не му спестяват наказанията и боя. Труди се непосилно, а още първата вечер, когато иска да спи при другите пет деца в семейството, господарят просъсква: "Не там, твоето място е в ъгъла!".

Бият го с ръка, с камшик, с черпака. Гладува. После нов дом, нови изпитания...


13-годишен бива осенен за нещастен случай, това става насън. Треперещ, разказва на утрото какво е видял. Присмиват му се. Само след часове веселите деца с шейна се блъскат фатално в пощенски автобус...


Лято. Децата мърморят, че са изморени, не искат да ходят на нивата, защо няма дъжд... Вили убедено казва: ще вали! Наричат го смешник, на небето няма и облаче! Вили твърдо настоява: ще вали! След час-два небето се излива над тях... Пак е светло и пак новопръкналият се всезнайко пророкува: ще има буря. И днес, и утре. Следобед гърми и трещи отвсякъде. На другия ден също.


Джудже-обущарче минава покрай градината, където работят децата. Вили го поглежда и му призлява. С теб, приятелю, ще се случи нещо страшно, внимавай... Двамата се заговарят, Вили настоява: внимавай, избягвай рисковани действия! След броени дни лилипутът почиства ухото си с обущарската игла, пробива го, заразява се и скоротечна смърт...


Момченце и момиченце играят край реката и изчезват. Цяла седмица полиция и хора претърсват околностите, но няма следа.


Вили е категоричен: в реката са, недалече от мястото на игра! Това се случва години след като Вили вече е голям, живее в Карлсруе, а изчезналите деца са от квартал на Цюрих. В Карлсруе звъни по телефона репортер от цюрихския вестник "Блик".


Съжалявам за родителите, казва младият ясновидец, но виждам как момчето се подхлъзва и пада в реката, момичето иска да помогне... край... телата са заплетени на дъното... полицията да търси пак... И това е истината: намират първо малкия Етиен на три километра от мястото, след два дни е открита и Силвия.

Името на Ханусен Втори като ясновидец се затвърждава през годините

Става известен в цяла Германия, в околните държави. Търсят го по различни поводи, в дневника му се отбелязват като свидетелства писма за благодарност от близо и далеч.


Тайнствените му прогностични умения се разпростират и върху значими световни събития. Ханусен Втори предвижда аферата "Уотъргейт" и свалянето на президента Никсън в САЩ, падането на самолета ДС 10 край Париж с 345 жертви, тревожната авария на борда на лунната капсула "Аполо 13" и благополучния край, кървавата трагедия на Олимпиадата в Мюнхен, голямото земетресение в Сан Франциско. Предвижда мирната мисия на Кремъл и падането на Берлинската стена.

През 9-те години на миналия век в специалната си книга "Ханусен - направи повече от твоя живот" ясновидецът разкрива подробности и техники от богатия свят на окултизма, хиромантията, хирологията, гадаенето на сънища, езика на ръцете, почерка, характера. В нарочни раздели дава прогнози за развитието на събитията в началото и до средата на новото хилядолетие. Читателят ще се изуми от "очите на пророка", видели многото природни катаклизми, които сполетяват света от десетилетие насам: земетресения, наводнения, пожари, пораснала криминогенност, опасно разделение на човечеството на супербогати и драматично бедни.


Три неща правят знаменателно впечатление. Ханусен Втори предвижда много локални войни и конфликти, но без едромащабен световен конфликт
Разделя света на три водещи лагера: САЩ с европейски сателити, азиатски с Китай и нов африкански център.


И ако за последното може да намигнем невярващо на пророка, то написаното в специалните раздели за Германия и Русия е любопитно и удивително. Предвиждайки важната роля на Германия като основен стълб в Европейския съюз, Ханусен предупреждава за висока безработица сред младите и неприязън към чужденците. Ще има незначителни политици, но "СЛЕД 2005 Г. В ГЕРМАНИЯ ЩЕ СЕ ПОЯВИ ОТНОВО ЕДНА ВСЕПРИЗНАТА И ГОЛЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА, КОЯТО ЩЕ ПОВЛИЯЕ СТРАШНО ПОЗИТИВНО НА ПО-НАТАТЪШНОТО РАЗВИТИЕ".


Отчитайки икономическия и политически упадък на руската "мечка", Ханусен пророкува между второто и третото десетилетие (2010-2020 г.) следното:


"ВИЖДАМ ЕДИН НЕОЧАКВАНО МЛАД ЗА РУСКИТЕ ПОЛИТИЦИ МЪЖ, КОЙТО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ САМО НА НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ХАРИЗМАТИЧЕН ВОДАЧ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ. ВЪЗХВАЛЯВАН И ЧЕСТВАН, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА ДА ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТТА, А ЩЕ Я ИЗПОЛЗВА ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА. НЕГОВАТА МОЩ ЩЕ НАПОДОБЯВА ТАЗИ НА СТАРИЯ СТАЛИН, НО МЕТОДИТЕ МУ ЩЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ НЕГОВИТЕ КАКТО ДЕНЯТ ОТ НОЩТА. ЩЕ ИМА И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ, НО ТЕ ЩЕ ГО ВЪЗПРИЕМАТ ТВЪРДЕ СКОРО ЗАРАДИ СПОСОБНОСТИТЕ МУ. ОТТУК И РУСИЯ ЩЕ СТАНЕ ОТНОВО ПО-ИНТЕРЕСНА ЗА ЗАПАДА ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД."


Времена, нрави, пророци и политици. Земята се върти с тях...


Борислав КОСТОВ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив