"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
ляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Източник:www.dnes.bg
Венцислава Вельова


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив