Стефан Данаилов в първата си кинороля, която изиграва като петокласник - участието в приключенската продукция „Следите остават“ по Павел Вежинов .В дясно е Георги Наумов.Той също става актьор и играе в доста филми.

Доайените на българския театър – Стоянка Мутафова и Татяна Лолова се молят техния по-млад колега Стефан Данаилов да прескочи трапа, пише Lupa.bg. Госпожа Стихийно бедствие се интересувала от състоянието на Ламбо, след като разбрала неприятната вест, че актьорът е изпаднал в кома и е на ръба между живота и смъртта.
97-годишната Стоянка Мутафова продължава да играе в хитовата постановка "Госпожа Стихийно бедствие", където си партнира с Ирен Кривошиева – майката на единствения син на Ламбо – Владимир Данаилов. Именно от Кривошиева Мутафова получавала информация как е Стефан Данаилов. Ирен пък била в непрекъснат контакт с детето си, което е в САЩ. Владко обаче редовно се чувал с доведения син на баща си – Росен Цанков, който е неотлъчно до леглото на големия актьор.

„Имаме много общи приключения. На колко турнета сме били заедно, аз пътувах винаги в неговата кола, говорехме си с часове”, спомня си Мутафова за Данаилов.
„Много го обичам и му желая от все сърце да е все същият чаровник, какъвто го знаем. Ама бил недовиждал. Ама не можел да ходи! Пита ли ме мен, дето съм точно 20 години по-дърта от него! Я да не преиграва! Я марш на сцената, Стефане!, заканва се на своя любим колега Госпожа Стихийно бедствие.
Молитви за здраве за Стефан Данаилов отправя към Господ и друга негова голяма приятелка и добра колежка Татяна Лолова. „Ох, миличкият, толкова много го обичам. По-малък е от мен, знам, че много тежки и трагични неща му се струпаха на главата напоследък. Той загуби съпругата си Мери преди 5 години, и аз загубих моя Славе преди 10 месеца. Знам какво му е на Стефан. Той преодоля и коварно заболяване. Искам да си стъпи пак на краката", казва Лолова.

Партньорката на Ламбо на сцената - Аня Пенчева, заради която той се върна в театъра след 5-годишна пауза със спектакъла "Актрисата", всеки ден звъняла на близките на Стефан Данаилов да се интересува за здравословното му състояние.

Всички ученици на Мастера от различни поколения непрекъснато звънели на доведения му син Росен Цанков и на племеницата му Росица Обрешкова, за да питат как е любимият им професор.
Вчера майор Деянов е изпаднал в кома и макар че е на лечение във ВМА от седмица състоянието му рязко се е влошило в сряда. Той претърпя инцидент през лятото, който завърши с операция на тазобедрената става, а от санаториума на МО в Хисаря, където се възстановяваше, актьорът по спешност бе транспортиран до ВМА-София и приет в реанимацията заради проблем с излив на белия дроб.

Дведеният син на актьора Росен Цанков обясни, че му е направена пункция на белия дроб заради проблеми с дишането. "Имаше затруднено дишане и се наложи апаратно дишане. Лекарите решиха да го поставят в медикаментозна кома. Иначе си беше в съзнание", уточни Цанков.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив