За някои, целите дамски бански са скучни и старомодни. За други обаче, това е доста повече. Дали заради това, че искате повече покритие на плажа или просто обичате ретро стила, има доста причини да изберете цели дамски бански. Доста интересна е комбинацията от нормални ежедневни дрехи с такъв модел бански – със сигурност сте виждали жени по къси панталонки и бански, например. Ако отговаряте на някой от тези критерии, то незабавно трябва да обновите банските за сезона с цели дамски бански от ree.bg.

  Въпреки че повечето хора обичат да се придържат към стандартните стереотипи, всъщност, целите модели имат много предимства пред обикновените. За разлика от бикините, целите бански могат да се комбинират с останалата част от гардероба. Така банският се превръща в прекрасен топ към любимата рокля или дънки. Целият дамски бански щампован в етно стил може да бъде използван дори с цветен клин или дънкови къси панталонки. Моделът на Ree.bg е с красиво бюстие и при подходяща комбинация с долнище, създава илюзията за летен топ.

 Доказателството за мултифункционалността на този вид дамски бански е, че не е нужно да търсите нещо изключително за да изглеждате прекрасно. Можете дори да отидете на плажно парти с едноцветния цял бански. Със своите 3 цветови разновидности, този модел е подходящ за случая и в комбинация с други дрехи и продукти от ree.bg, лесно ще съберете всички погледи. Нещо повече, къдричките под бюстието покриват ефирно долната част на банския и същевременно придават стил и елегантност на модела.
Ако все пак търсите нещо, което да е подходящо за всички случаи, но без да се налага да добавяте дрехи от своя гардероб, дамския цял бански с принт е идеален избор за целта. На практика, моделът е 2 в 1 – може да се ползва както като дамски бански, така и като плажна или лятна рокля. Нещо повече, моделът е предназначен за жени с по-големи размери, което го прави един от многото подобни продукти в сайта на ree.bg.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив