Над Русия е тествано климатично оръжие. В долната палата на руския парламент отбелязват, че в страната е надминала Запада с военната си техника и с това го е принудила да използва климатично оръжие. В ефира на един от телевизионните канали депутатът Журавлев е заявил, че лошото време на територията на Русия може да е причинено от използването на климатично оръжие.  

По думите му това обяснява както възникването на пожарите в Сибир, така и на проливните дъждове в Москва.  Журавлев смята, че използването на климатично оръжие идва именно заради военната мощ, която в Русия е все по-силна. "Затова и Западът опитва да върви по друг път, изпитвайки климатичното оръжие", убеден е депутатът.  Той подчертава, че такова лято, както сега има в страната, е просто необичайно и дава съвет специалистите да се отнесат към това много сериозно.  Народният представител благодари на Министерство на извънредните ситуации за оперативността при оповестяване на жителите на Москва за надигащите се в някои райони силни ветрове. 

Синоптиците вече са съобщили за влошаване на времето в руската столица, в резултат на което са паднали и няколко дървета.  Сътрудникът на "Фобос" Евгений Тишковец е убеден, че никакво климатично оръжие от страна на САЩ не е било използвано. Синоптикът нарича това изявление безотговорно и го определя като "бълнуване". По думите му през 1884 година в Москва е било също толкова студено лято, а през това време не е имало никакви технологии за климатично оръжие или нещо подобно.  Той смята, че основната причина за студовете  е в глобалното затопляне, заради което се променя границата между арктическите територии и екватора.  Синоптикът е заявил, че ако срещу Русия някой би използвал климатично оръжие, това няма как да остане скрито.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇