Старо видео, заснето през 1977 г. в Слънчев бряг буди истинска носталгия сред потребителите. То е качено в канала на „Българските филми“ в YouTube и представлява кратък, документален клип, показващ какъв е животът в курорта. 

Вгледа ли се човек, обаче, ще открие и друг парадокс – на кадрите няма нито един човек, който да е с наднормено тегло.И българите, и чужденците са с идеално телосложение. Някои от потребителите, забелязали този факт, коментират, че за всичко това е виновна сегашната храна, пълна с всякакви консерванти и примеси. „Едно време ядахме чиста храна и вижте какъв е резултатът. А сега, ако отидете в Слънчев бряг, на всеки два метра има затлъстял човек, всичко това е не само от начина ни на живот, но и от нещата, с които ни хранят“, коментира Петрана Стоева.

Под клипа с носталгия пишат и руснаци. 


„Имаше още природа, дървета, всичко така прекрасно, местните българи са много добър народ“, пише Елена Премидрова. 

„Социализъм, ама я колко е зелено и просторно!!! В Кубан правиха страхотни омлети, а в менюто им пишеше “Хемендекс” с яйца и шунка. Прибираха ти парите на входа и ти даваха едни купони. Но имаше простор, вкусна храна и много дюни. А сега, като предградие в немски град- само бетон, немци и  надрусани англичани. Как успяхме да напълним този хубав курорт със западноевропейски пропадняци“, коментира потребител с никнейм
Annelis D.Broekhuis. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇