Би Ти Ви постави забрана на Слави Трифонов

Слави Трифонов не подписва с Би Ти Ви заради нова клауза в договора му. Близо два месеца след като тв водещият изненадващо обяви, че няма да подпише нов договор с телевизията и слиза от екран, истинската причина за решението му излезе наяве.

Оказва се, че не става дума нито за пари, нито за натиск, както първоначално се смяташе,пише БРАДВА.БГ

Телевизията просто е имала изискване към „Шоуто на Слави“, което никак не се понравило на Трифонов. В новия договор, който от Би Ти Ви предложили на Слави, основните параметри се запазили. Само че, имало специално добавена клауза – шоуто да не се занимава с политика и агитационна дейност. Ръководството на медията отчело, че Трифонов и екипът му в последните години заявяват амбиции да диктуват политическия ред в страната, затова решили да ограничат това, пише lupa.bg.

В контракта, който юристите на медията предоставили на Слави, ясно се посочвало, че предаването не може да провежда политически кампании и да агитира. То трябвало да се съсредоточи върху ясно зададения си първоначален формат – „забавно вечерно шоу с хумор, танци и музика“. Политиката можело да присъства като скечове и вицове, но не и като обществена дейност – с кампании и обявяване на референдуми.

Слави Трифонов категорично отказал да приеме новите условия, заложени в договора. А това потвърждава слуховете, че възнамерява да участва в политическия живот на страната. Трифонов основава движение, което ще подкрепи отделни кметове в повечето общини у нас. Публична тайна е, че именно Слави стои зад решението на омбудсмана Мая Манолова да се яви като независим кандидат за кмет на София.

Забраниха на Слави Трифонов да прави политическа агитация в ефир сн. Фейсбук

Неприятната изненада за Би Ти Ви дошла оттам, че вместо на планирана работна среща, Трифонов решил да уведоми  за решението си първо зрителите чрез предаването си. Така три дни преди срещата с изпълнителния директор Флориан Скала, ръководството на телевизията научило от екрана решението на Слави.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив