В едно много откровено интервю дъщеря му - актрисата Веселина Господинова, разкрива покъртителни подробности за последните дни от живота на актьора. Той трудно свързваше двата края с мизерната си пенсия от 130 лева. Оказа се, че е открит мъртъв и то два дни, след като е издъхнал.     

"Много ми е тъжно да го кажа, но той беше намерен в дома си два дни след неговата смърт от наш братовчед съвсем случайно. Отиде си самотен – разкрива дъщерята Веселина Господинова пред списание Love style. Имаше възможност да отиде при леля ми, при брат ми... При мен нямаше как, защото аз тогава бях само на 23-и. Но той отказа всякакви контакти с нас. Последният ни разговор стана след снимките на филма "Другият наш възможен живот". В него татко изпълняваше ролята на баща на Ваня Цветкова.

Тогава той ми каза:

"Весче, никой не иска да ме чуе – нито леля ти, нито брат ти. Аз искам да бъда погребан в гроба на майка. Ти си най-малката, но трябва да знаеш това." Няколко месеца по-късно почина и разбира се, изпълнихме неговото желание." Веселина е дете от втория брак на Кирил Господинов с Мирослава Кортенска. След развода обаче двамата й родители не общували по между си. Мирослава Кортенска дори не отишла на погребението на бившия си съпруг. Кирил Господинов има и един син, появил се на бял свят, когато актьорът е изживял любовна история със 17-годишно момиче.  "Татко е имал мимолетна връзка със 17-годишна дама – разкрива Веселина Господинова. Тя е родила моя брат Николай и го оставила в дом за сираци в град Годеч. Тогава баща ми за първи и единствен път в живота си използвал своята популярност.

До този момент нито веднъж не е трупал дивиденти от известността си на актьор. Ние не сме имали апартамент, кола, той винаги е живял под наем... Но е бил решен да намери детето си и е потърсил съдействие от съответните институции. Така успял да си вземе Николай и го отглеждал абсолютно сам. За да се справи, едновременно учил във ВИТИЗ и ставал в 4 часа сутринта, за да ходи в студентския стол да чисти печки. Изкараните пари е пращал на майка си – баба ми Елена, защото тя е гледала брат ми на село."  /БЛИЦ/


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив