Трите дъщери на Кръстника на българската мафия Иво Карамански мизерстват въпреки милионите, които натрупа баща им в началото на 90-те години. Александра, Ралица и Десислава по нищо не се отличават от един средностатистически българин на минимална работна заплата.

Явно момичетата на покойния бос са наследили единствено фамилията му, а парите са изчезнали безследно. Неотдавна Александра Караманска проговори за митовете относно милионите на баща си. Тя категорично отрече той да й е оставил тлъста банкова сметка, дори напротив.

„Не ми остави абсолютно нищо. И да е имало някакви пари, те изобщо не са стигнали до мен. Други са тези, които спечелиха след смъртта му“, намекна тогава щерката, която се изявява като частен детектив, пише "Галерия".

Алекс живее съвсем скромно в столицата, където управлява единствената останала фирма на баща си – „Корона“. Неотдавна се чу, че агенцията й е на ръба на оцеляването и е пред фалит.

 „Винаги сме били скромни. Майка ми никога не е разчитала на парите на баща ми, а е работила здраво“, разказва най-малката щерка на Карамански. Другите две щерки – 30-годишната Ралица и 33-годишната Десислава, също живеят скромно. От всички наследници на Крамански, най-добре си живее Иво Карамански - младши, който му е извънбрачен син от Нели Атанасова. 

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇