Потресаваща катастрофа в Хасково. Две ромски каруци се забиха в автомобил на едно от възловите кръстовища на булевардите "Васил Левски" и "Съединение".

Талигите са общо три, теглени от два коня, като две от каруците са разположени странично.  На видео от инцидента се вижда как конете връхлитат върху автомобил "Тойота", който очевидно преминава на зелен светофар, което автоматично значи, че на каруците им е светело червено. Вследствие на инцидента конете падат на земята, а колата продължава по пътя си с изкривени врати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:В тежка катастрофа загиват легендарните футболисти Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков

За щастие няма пострадали, дори и конете, които поемат удара и в продължение на няколко минути не успяват да се изправят.

По думите на шофьора на тойотата Наид Наид при сблъсъка конете се стоварили на земята. Возещите се в каруците роми, обаче изправили животните на крака и си тръгнали, без да се поинтересуват дали има пострадал от автомобила.Записът е от камерата на кръстовището, предоставен е както на общината, така и на полицията. От КАТ съобщиха, че каруцарите са установени и са им съставени актове.

ВИДЕО:


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив