Естрадната прима плаща сметките на бившия си мъж
За стиснатостта на Лили Иванова в естрадни жанр се носят легенди, а единствените, облагодетелствани от несметното и богатство, били сестра й Магда и бившият и съпруг Иван Пеев, пише сайтът  HotArena.

Самата Лили неведнъж е споделяла, че навършилият наскоро 80 години композитор е най-голямата й любов и е сред малкото й експартньори, към които все още храни добри чувства. В знак на благодарност към годините, в които били влюбени и щастливи и като отплата за 400-те песни, които Пеев написал безвъзмездно, до ден днешен примата му помагала с битовите сметки, писа „Ретро“.

На нейни разноски било парното му през всичките зимни месеци, а фактурите се изпращали директно на нейната счетоводителка, която се грижела за разпределянето на финансите й.

През годините Иван и Лили са имали период на омраза – когато той я напуснал и се оженил за друга естрадна певица – Светла Стоева. Тя почина внезапно през 2013 г. от нелечима болест, едва навършила 60 години, а в музикалната гилдия се заговори, че е поредната, покосена от клетвите на Лили. Примата така й не могла да й прости, че й е отнела най-голямата любов. Малко след трагедията обаче сама потърсила Пеев и му предложила финансовата си подкрепа, а той на драго сърце приел, защото пенсията му била мизерна.

Източник: hotarena.net
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив