Помните ли журналистката Диана Найденова? Водещата на хитовото публицистично предаване "Челюсти" изчезна от телевизионния екран и замени журналистиката с друга професия.

Преди около два месеца вестник "Телеграф" разкри какво е новото амплоа на бившата тв водеща. Тя отвори свой собствен бутик в центъра на София, в който продава свещи и ароматизатори.

Днес Найденова продължава да върти собствения си бизнес, но изглежда той все още не се е развил добре и в малкото магазинче на Раковска рядко влизат клиенти, пише вестник "Уикенд".

Найденова, която години наред интервюираше някои от най-големите имена в родната политика, няма наемни работници в магазина си и самата тя е продавачка в търговския обект, в който уви, клиенти рядко влизат.


Бутикът все още не е добре разработен, макар да се намира на възлово място в столицата.

Диана не губи надежда и вярва, че бизнесът й ще набере скорост и софиянци ще се втурнат към нея да си купуват свещи, украшения и ароматизатори, както и дребни предмети за бита, всички до един авторски.

Докато чака някой да престъпи прага на магазинчето, бившата тв водеща запълва времето си със сърфиране в интернет. Настанила се удобно зад щанда тя прехвърля историите във Facebook и разглежда други сайтове на смартфона си.

Диана Найденова заряза активната журналистика преди 4 години. Тогава тя се омъжи за старата си любов Мирослав Войнаков, припомнят запознати. Тв звездата си тръгна огорчена от Нова след сблъсък с вече бившият шеф на новините — Дарина Сарелска, която бе отстранена от работа заради това.

Източник:Факти.бг
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив