Кръстникът на “Коза ностра” Матео Месина Денаро, който се укрива от над 20 години, си е направил пластична операция на лицето и на пръстовите отпечатъци в България. Това пише в свое разследване италианското сп. L’espresso, цитирано местната агенция lacnews24.it.
Според публикации в италиански медии, цитирани от „Труд“, Денаро е определен за своя наследник от последния “бос на босовете” Тото Риина–Звяра, който почина в затвор в Парма в края на миналата година на 87-годишна възраст, след като страдаше от различни заболявания, включително рак.

Денаро – последният изтъкнат бос на “Коза ностра”, също има здравословни проблеми – със зрението и е на диализа, сочат данните на L’espresso, придобити от “супер свидетел”, който се е срещал мафиота.Матео Месина Денаро е най-силният мъж в Сицилия, който премахва враговете си и прави приятелите мощни индустриалци. Но истинското чудо е неговата способност да създава поминък и да разкрива работни места в един изключително изостанал регион.

ВИДЕО:

Нещо повече – той успява да манипулира всеки вот така, че най-верните му политици да бъдат избрани в институциите на централната и на местната власт. Без значение на това, че от 21 години е най-търсената в Европа личност, която се укрива успешно от правосъдието. То отдавна го е пратило доживот зад решетките заради извършени лично или по негово нареждане десетки убийства, включително на деца и жени, но той продължава да се радва на свободата.

Източник trud.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив