Естрадната звезда се хвали, че е в завещанието на кубинския лидер

Емблематичната личност на Фидел Кастро остана завинаги в спомените на милиони хора по света. Една българка обаче ще има привилегията да пази от великия Ел Команданте не само съкровени мигове в паметта си, ами и чисто материално наследство. Разбира се, това е фамозната Йорданка Христова, за която от цели десетилетия се говори, че е имала страстен любовен роман с кубинския лидер,пише сайтът pik.bg

Отлично информирани източници от обкръжението на певицата издават, че малко след смъртта на Кастро тя е била уведомена, че ще наследи четири картини от него. Произведенията на изкуството имали изключително висока стойност, а приживе самият Ел Команданте заръчал да бъдат изпратени като спомен за любимата му българка.
Обичаната естрададжийка обаче категорично не желаела да се говори за скъпото й наследство, камо ли да разказва подробности за него пред медиите. Още повече че след смъртта на Кастро сантименталната стойност на картините се увеличава многократно и Данчето за нищо на света нямало да се раздели с тях.

"Фидел Кастро даде много на Куба, направи много неща за страната си, но и взе мечтите... Ние обаче сме прекалено малки, за да критикуваме. Историята ще отсъди", коментира броени часове след новината за смъртта на Кастро Йорданка Христова
Певицата, която всяка зима се радва на слънцето над Острова на свободата, върна лентата назад и разказа, че нейните международни хитове никога не са били спирани от комисии и цензори.

"Испанските представях за кубински и така минаваха по-лесно. Другите – къде с минижуп, къде с усмивка – също ги прокарвах без проблеми, въпреки че на първата ми плоча имаше дори две парчета на "Бийтълс", усмихва се Данчето.
Неотдавна стана ясно и друго – че неспирната мълва за горещите страсти между Кастро и Данчето хич не е плод на нечия фантазия. В тв студио и в присъствието на певицата посланичката на Куба у нас Тересита Капоте отчасти осветли пикантната история, като разказа, че по време на официална среща в присъствието на Данчето Кастро дръпнал дипломатката настрани и прошепнал да предаде на нашата звезда, че ако не трябвало да съблюдава протокола, никой не знаел какво щяло да стане между тях.

В интерес на истината, Йорданка Христова опита да отклони въпроса и да не сподели нищо по темата, но Капоте не се показа толкова сдържана и проговори, излагайки на показ дълго критата истина.
Естрадната легенда е категорична, че никога не коментира интимния си живот, дори пред най-близките си приятелки. Самоопределя се като полужена, която има доста мъжки черти. Такава Данчето станала заради професията си, тъй като се налагало често да взема самостоятелни решения.

„Нека да има митове! Фидел е невероятна личност, една от най-забележителните през ХХ век. Благодарение на него Куба не слиза от световните новини. А какви магнетични очи има... Кафяви, прозрачни...”, разнежва се изпълнителката на евъргрийни.
„Факт е, че ние с него се познаваме. Но за подробности няма да говоря. По това си приличаме с него – нищо не разказваме за личния си живот! Моята публика така и не разбра кога се омъжих, кога се разведох... Един ден ще опиша всичко в автобиографичната си книга, която съм замислила още преди повече от десетина години, но все нямам време да я подхвана. Ще разкажа и за бащата на децата си, и за китариста Христиан Платов, с когото дълго бяхме заедно и на сцената... Е, няма да описвам кой какъв любовник е бил, това не! Но имам доста какво да разкажа. Живяла съм много, била съм в 36 страни, срещала съм изключителни личности...”, затваря любовната тема Данчето.

Източник:pik.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив