Мария Данаилова, съпругата на актьора Стефан Данаилов, е била голямата любов на Емил Димитров. Двамата дори излизали с месеци заедно, преди най-красивата ни манекенка по соцвреме да избере за свой законен мъж младия Стефан Данаилов.
"Емил никога не е бил истински гей! Той имаше интимни връзки с много жени, една от които е голяма манекенка - от свекърва си го научих." Това сподели преди месец пред "България Днес" Пепа Мити, съпругата на покойния брат на Емил Димитров - Юлиян. От илюзионисти, близки на певеца, се разбра, че красавицата, за която говорят всички, е именно Мария Данаилова.

Запознанството между нея и Емил станало още по времето, когато Мария е била омъжена за Вили Цанков. По онова време Иван Кондов, съпруг на сестрата на Стефан – Росица, правил най-големите софийски купони и поканил Мария на забавата. Тогава Емил до полуда се влюбил в красавицата, на която предстоели ревюта в Италия и Франция. "Тя се отличаваше с изискан вкус към дрехите", казват приятелките на Мария.На младини Мария е била една от най-красивите български манекенки

Мадам Сизи, майката на Емил, използвала това качество на манекенката и се съветвала с нея за сценичните костюми на певеца. Тя често канила Данаилова на рандевута в къщата си. "Сизи толкова се радваше от избора на сина си, че обясняваше на всеослушание за мечтата си заедно да станат семейство с Емо", споделя приживе и бащата на певеца - факирът Мити.

Вече разведена, Мария Данаилова се запознава с по-младия от нея Стефан Данаилов, пак на купон в Иван Кондов. Красавицата на прехода известно време ходи и с актьора, и с певеца, докато не избира да се омъжи за Ламбо. Сватбата минава бързо, тъй като Данаилов тpябвaлo дa бъдe нa cнимки зa нoвeлa във Bapнa, нo пpeди тoвa пoдпиcaли в cъвeтa c Mapия.Емил Димитров е съкрушен, но продължава да поддържа приятелски отношения с влюбените. Никой от общите им приятели не вярва, че двойката Ламбо-Мария ще издържи дълго в брак. Това обаче се случва. "Аз съм късметлия с жените в живота си, всички ме обичаха повече, отколкото заслужавам", каза Ламбо след кончината преди години на най-голямата си опора - Мария Данаилова.
Източник: bgdnes.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив