Руши качи новородения си син на легендарен соцавтомобил
Поп певецът Руши Видинлиев повози из софийските улици новородения си син в колата на Цола Драгойчева, пише "България Днес". Това се случи седмици след излъчените кадри от изписването на бебето, в които Руши се измъква от болницата с малкия в кошче и го качва заедно с жена си Таня Илиева в скромна на пръв поглед кола.
"Не е най-богатото бебе, щом таткото си взима новороденото в супер бричка", коментираха злостно клюкари автомобила на звездата.

Напук на думите им един от най-добрите БГ изпълнители реши да извади от автопарка си любимия си ретро автомобил и да повози с него сина си - емблематичната "Чайка" на Цола Драгойчева. С руската машина певецът се сдоби преди година-две от българин, живеещ в Италия, който се занимава с колекционерство. Той предложил на Руши да му продаде соцвозилото за 70 000 лв. Видинлиев не се двоумил и веднага приел сделката.

Човекът купил автомобила преди години за 20 000 лева от търг, но вследствие тежките времена решил да се отърве от ретро колите си, защото изпаднал във фалит. От цялата ситуация най-щастлив останал Руши Видинлиев, който бързо броил 70 000 лв., за да вземе черната машина на социалистката и да я използва както в клиповете си, така и в личния живот.

Популярният изпълнител преди няма и месец направил купон за раждането на момченцето си, като поканил на него истинския си баща, който от години не говори с майка му - Лора Видинлиева. Причината е прозаична - таткото на Видинлиев е тайнствен милионер от турски произход, който изоставил майка му. В края на 70-те Лора напуснала Италия, където е омъжена за местен богаташ, заради бурната си любов с обаятелния и богат турчин - Метин Хамди.

Малко преди да роди детето си от него, Лора остава сама. От тогава вървят всякакви слухове за раздялата между бащата и майката на Видинлиев, като официалната версия е, че татко му Метин има приятели от групировка "Сините вълци". Факт е, че бащата на Руши е приятел на Бекир Челенк, който е шеф на организацията.

Преди две години певецът последно гостува на баща си и двамата изкараха незабравима ваканция в Турция, разказват общите им познати. Тогава Руши го запознал с жена си - топмодела Таня Илиева. С днешна дата бебето вероятно е кръстено на името на бащата на Руши. "Държи се в тайна името на бебето не само защото родителите му вярват в уроките, а и защото не искат да влизат в хорските уста", споделят близките до Видинлиеви.

Руши и Таня станаха родители точно преди месец, когато топманекенката даде живот на момченце в българска болница. Двамата от години са заедно. Преди бременността да стане факт, двамата се сгодиха в Италия.

Таня, която от години дефилира за най-добрите световни дизайнери, зарадва роднини и приятели с щастливото "да" на предложението за брак. Изпълнителят се решил на сериозната стъпка, при едно от гостуванията си миналата година на сестра си Еми, италианския й съпруг и сина им Алесандро. Именно романтичния Рим Видинлиев избра, за да постави на ръката на любимата си уникален пръстен с три блестящи диаманта във формата на сърце.

"От години двамата се обичат. Непрекъснато се разделят и събират, тя пътува, а той продължава да учи - сега записа още една специалност - "Филмово изкуство", сподели приятелка на артистичното семейство. За годежа майката на Руши изненада младото семейство с апартамент в Ню Йорк с изглед към река Хъдсън.

В България младите живеят в къща в покрайнините на София. Разполагат с гледачка, като семействата и на двамата помагат в отглеждането на детето. Засега и двамата са замразили проектите си в чужбина.
Блиц
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. КАК ХОДЕХМЕ НА МОРЕ ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА
    21 талашитени бунгала покрити с ламарина с размери 2,20 на 2,50 с по две легла ,закачалка и малка масичка с един стол или нощно гърне между леглата . В единият ъгъл нахвърляте багажа ,ако сте с дете то спи на пода .Закуска, обяд и вечеря в селския ресторант ( мухарниник ) на смени, защото това не са единствените бунгала във селото . Тухлен нужник разделен на две, циментен под с дупка в която може да падне малко дете. Денем от голямата жега БУНГАЛАТА СА НЕОБИТАЕМИ ..През нощта, след запоя и игра на карти на мъжете хъркането се чува до съседните къщи .Не е възможно да се спи със затворен прозорец и врата (жегата е непоносима ) За интимност не може да става и дума - разстоянието до съседното бунгало е половин метър .Миризмата от нужника се усеща навсякъде, макар постоянно да се ръси със хлорна вар. Винаги има по едно две семейства скандалджии, голям цирк. Ръждясал варел, вдигнат върху тенекиен параван е банята .След първата смяна вече някой е отнесъл душовете и водата затоплена от слънцето тече направо от тръбата . Това е най хубавото нещо , ако не е вече свършола или спряла, за няколко часа .Варелите за отпадъци след третия ден вече са пълни и миризмата, жегата и мухите завладяват "почивната станция" На втория ден вече всички са препечени от слънцето и намазани с кисело мляко "Протект енд бронз" просто не съществуваше. А и да е имало някъде на запад, то у нас такава глезотия не се внасяше.. 40 човека на половин декар .Подухва ветрец ,прахоляка влиза директно в бунгалата А вътре е пълно с мухи, вечер с комари , не липсват и хлебарки, стоножки и всякакви хапещи и жилещи гадини.Това е само малка част от това, което може да преживеете, да ви се случи и да ви остане като приятен спомен ,който може да разказвате на внуците си за прекрасния развит социализъм .
    Справедливо ще е да кажем, че така се ходеше на море за представителите на работническата класа. Номенклатурните "другари" - партийни секретари, директори и профсъюзни председатели - михлюзите на БКП -то , не ходеха на бунгала, а в почивни станции. Често пъти с бариера и охрана за да не надничт простосмъртните от народа, как почиват там другарите

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив