Чудите се дали е възможно няколко жени да бъдат толкова зли? Често обръщаме повече внимание на мъжете в това отношение, но има и жени, които спокойно можем да добавим в тази класация. Вижте 5 от тях.

1. Ирма Грезе


Ирма Грезе е работник в нацистките концентрационни лагери Равенсбрук и Аушвиц, както и пазач в женското отделение на Берген-Белзен. Обвинена е в престъпления срещу човечеството и осъдена на смърт. Обожава мъченията посредством ужасно болезнени методи, винаги носи тежки ботуши и носи пистолет за различните си нужди. Екзекутирана на 22 години, Грезе е най-младата жена, наказана с убийство от английския закон през 20 век. Заради своите действия получава прякорите „звярът на Белзен„, „красивият звяр“ и „хиената на Аушвиц„.

2. Майра Хиндли


Родена през 1942 година, Майра Хиндли е серийна убийца. Заедно с приятеля си Иън Брейди извършва изнасилвания и убийства върху 5 невръстни деца. Тези двамата са отговорни за отвличане, сексуален тормоз, измъчване и убийство на три деца под 12 години и двама тийнейджъри. Доведеният брат на Хиндли я предава на полицията. Тя твърди, че е невинна за всички убийства, но съдията решава, че е и й дава доживотна присъда. Не е освободена никога и умира в затвора през 2002 година.

3. Изабела Кастилска


Родена през 1451 година и починала 1504, Изабела е католическа кралица на Кастилия и Леон. Тя и съпругът й Фердинанд II носят стабилност на кралствата. Изабела и Фердинанд завършват испанската реконкиста, която определя изгнание или убийство на мюсюлманите и евреите, и финансират пътуването на Христофор Колумб през 1492 до „Новият свят“.

4. Бевърли Алит


„Ангелът на смъртта“ Бевърли Алит е английска серийна убийца и една от 10-те най-зли жени на всички времена. Обвинена е в убийството на 4 деца, опит за убийство на 3 други и причиняване на ужасни болки на 6 деца. Престъпленията са извършени за период от 59 дни между февруари и април 1991 година в детското отделение на болницата „Грантам и Кестивън“ в Линкълншир, където е назначена като медицинска сестра. Тя поставя огромни дози инсулин на най-малко две жертви, а в друга жертва е открит въздушен балон, но полицията не може да открие първопричината за появата му. През май 1993 година тя получава 13 доживотни присъди. Съдията й казва, че е представлява толкова „сериозна опасност“ за околните, че едва ли някога ще бъде освободена.

5. Елизабет Батори


Родена през 1560 година, Елизабет Батори е графиня от благородно кралско семейство в Унгария. Говори се, че е серийна убийца с най-много жертви от всички жени в историята. Известна е с убийствата на млади момичета чрез побой, изгаряне, осакатяване и други. Тя е под домашен арест, но никога не е осъждана, заради статута си!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

3 коментара:

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив