На 30 юли 1999 година в тежка автомобилна катастрофа загина фолк певицата Румяна. Изпълнителката имала уговорка с бащата на децата си, Руси Андролов, да ги остави да му погостуват в Казанлък, където той работел. Колата била шофирана от приятелят на певицата - Любо – също актуална фолк звезда за онова време. При зловещия инцидент на пътя Бургас-София, на около километър източно от сливенското село Блатец, "Фолксваген Голф“ -ът на Румяна се блъснал челно в микробус "Фиат Ивеко“.
Изпълнителката на "Две очи разплакани" издъхнала на място. 12-годишният й син Илиян бил настанен с опасност за живота. в болницата Дъщеря й Марияна също пострадала тежко.
По късно било установено, че катастрофата е била изключително и само по вина на Любо. Катастрофиралият автомобил бил превърнат в купчина старо желязо. Кормилото на водача било превито на две, двигателят влязъл
в купето, задните седалки били откъснати….
Сливенските невро-хирурзи спасяват децата на Румяна, а Любо се разминава с най-леки наранявания.
Певицата остави своята следа в историята на най-популярният музикален жанр у нас. Остави и своите песни, с които ще живее вечно в сърцата на хората.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив