Днес входът за мавзолея на Георги Димитров, който беше главният символ на социализма и задължителен обект на поклонение, можеше да е 12 евро. Поне толкова е входната такса на гробницата на Наполеон в Дома на инвалидите в Париж.


Според вас трябваше ли да бъде съборен Мавзолеят или щеше да е по-добре, ако сградата беше преустроена да се ползва за други цели?
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

6 коментара:

  1. Дано не съм лош пророк ,но с тези темпове на разруха и обезлюдяване,държавата ни след 20 години няма да я има !!

    ОтговорИзтриване
  2. Вие луди ли сте??? Да сравнявате Наполеон с Гого тарабата, безродния алкаш? КОЙ нормален днес би дал и 5 ст. за вход в мавзолея? Сериозно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами по вашата логика дай да съборим държавата,че и тя нали е от онова "Лошо" време то не ,че не вървим към изчезване де ама то друг въпрос

      Изтриване
    2. Аз бих дал и повече, аз не се срамувам от историята ни, и не се крия зад анонимни постов. Дали съм нормален или не, нека по интелигентни хора от Вас преценят. Но смятам че народ който си заличава сам историята си, по скоро се самозаличава ...............

      Изтриване
  3. Да трябваше да бъде преустроена и тогава беше доказано ,че сме мъдър народ над 90%от хората бяха против ,но и тогава и сега гъзоблиците демократи ,който пак с американо чифутска помощ бяха на власт напук на народа го разрушиха след като за сетен път стаха за смях след ,като успяха след чак 10 опит.25 години тези изроди само рушът и все още неуспяват.НЕзнам докога ще търпим тази 10% сган да се гаври с нас.Нека някой да се сети освен Червени кхмери в Камбоджа някой друг да е разрушил страната си ,паметниците,авио компанийте,заводите ,селското стопанство ,образованието .И затова америкаците доволни ,че тия изроди унищожиха България ги взеха при тях на работа, а сега сега ги върнаха да доунищожат и малкото което се спасило.Това същество американската посланичка иска да унищожи и Бойко разрешимо да има само трима негови министри.Дано БОГ да е отново Българин и ни спаси.И последно да сте чули някой от така наречените демократи да казват ,че са патриоти ,за националисти дане говорим.Няма една могъща стана в света на ,която населението месното естествено да не са дори шовинисти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЗА 5 ДНИ ГО ПОСТРОИХА МАЛОУМНИТЕ КОМУНИСТИ , ТАЛИБАНИТЕ СЕ МЪЧИХА 4 ДНИ ДА ГО РАЗРУШАТ !!! САМО ПРОСТАЦИ ОБИЧАТ ДА РУШАТ ПАМЕТНИЦИ , ЗАЩОТО НЕ СЕ СЕЩАТ , ЧЕ ТОВА Е ИСТОРИЯ ! И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА РУШИМ РОДИНАТА СИ , ЗА ДА ЗАЛИЧИМ ИСТОРИЯТА СИ ,БЕЗ ДА ОСЪЗНАВАТ ,ЧЕ НАРОД БЕЗ ИСТОРИЯ ,НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ! ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ОЗНАЧАВА РАЗРУХА ! ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА !!!

      Изтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив