Мъжките тениски изглеждат стилно не само с дълги спортни панталони и дънки, но и с летни къси панталони, както в спортен стил, така и в спортно-елегантен, уличен, и много други. Ето защо те са сред най-предпочитаните облекла сред съвременните мъже. През новия сезон идват с впечатляващи цветове синьо, бяло, черно, червено, жълто, зелено и други интересни нюанси.
Няма спор, модните мъжки тениски в спортен стил от flaro.bg веднага ви привличат окото с оригиналния си и изключителен външен вид, като често той е допълнен от разнообразни щампи, изображения на различна тематика или пък оригинални надписи.

Бели мъжки тениски

Така например, белите мъжки тениски са признати като класика в жанра и са в състояние да се впишат във всеки ансамбъл, за да добавят още по-голяма хармония – може да ги носите с дънки или пък спортни и спортно-елегантни панталони. Чисто белите мъжки тениски са универсални, но ако държите да бъдете по-креативни може да изберете такива, които са украсени със щампи надписи.

Черни мъжки тениски

Що се отнася до моделите, издържани в черно, то те не са по-малко популярни, така че си струва да заложите и на тях. Ще изглеждате прекрасно, защото внушават респект и едновременно с това са идеалното допълнение към всеки аутфит.

Цветни мъжки тениски

Цветните мъжки тениски също не са за пренебрегване и са в състояние веднага да повдигнат настроението и да направят мъжката визия още по-интересна и елегантна. Тематиката на изображенията може да е различна – поп изпълнители, любими банди, красиви момичета, екзотични или домашни животни и други цветни и изпълнени с жизненост модели.
Мъжки тениски на райета

Те също няма да излязат от мода, като тази година са представени от различни цветови вариации, които включват не само хоризонтални, но и многоцветни вертикални ивици, за да е външният вид на мъжете по-свеж, игрив и закачлив. Особено, ако ги изберете в по-ярки цветове.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив