Пророчествата на баба Ванга продължават да се сбъдват безмилостно 23 години след смъртта й. Ясновидката е предрекла военния конфликт в Сирия и този факт изглежда изключително страшен, тъй като е казала, че след него ще дойде и Трета световна война, съобщава Блиц.

 „Има видео кадри от 1968 година. Ванга казва: „Сирия, Сирия! Как ще бомбардират тази Сирия! "Тогава никой не й обърна внимание", споделя пред NTV племенникът на Ванга в нов филм за Петричката пророчица.

"И тя каза:" Нека има мир, те ще го измислят. Само Осмият ще постигне световния мир“, разказва още Стоян Стоянов. 

Но кой е тази мистериозна осмица, за която Ванга е говорила? Ако преброим всички президенти на Сирия, тогава президентът Башар Асад е вече 26-ти поред. Това навява на мисълта, че най-вероятно тя е имала предвид лидера на някоя друга държава.

Снахата на ясновидката също споделя, че Ванга е говорила за някаква осмица.

„Тя каза, че когато Осмият подпише, ще настъпи мир за хиляда години. И се надявам това да се случи скоро. Но кой е този Осми? Това е въпрос, чийто отговор чакаме”, казва Здравка Янева.


Ванга е предрекла, че война ще заличи Европа напълно от лицето на земята и държавите на континента ще престанат да съществуват.

Друго пророчество, което вече се е сбъднало, е идването на власт на Зеленски в Украйна.

"Барутът ще падне, а зеленият владетел ще дойде да го замести", казала пророчицата.

Преди смъртта си през 1996 година българската пророчица баба Ванга прави предсказания за докъм 5079-та - годината, в която според нея трябва да очакваме края на света. Някои от предсказанията на Ванга междувременно са се оказали верни. Например това, че 44-ият американски президдент ще е афроамериканец - прогноза, която Ванга е направила много години преди Барак Обама да спечели през 2009 президентските избори в САЩ. Още през 1989 Ванга предупреждава за терористичните нападения от 11-ти септември 2001. Твърди се, че освен това тя е предсказала Брекзита и възхода на т.нар. "Ислямска държава", посочва още "Хъфингтън поуст". Германското списание "Фокус" също се спира на темата за баба Ванга и публикува кратък текст и видео за нея. От него научаваме, че в 85 от случаите Ванга действително се е оказвала права.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив