Венчална халка, букет и църковен брак предвещават смъртоносната раздяла между двамата

Венчална халка и сватбен букет са знаци на съдбата, които никой не забелязва на сватбата на Георги и Мая Илиеви. Именно те показват непоправимата раздяла между двамата, но никой не ги е разчел в празничния ден. Или просто всичко е било начертано. 

Церемонията и купонът в митичния ресторант "Мираж" събират целият ъндърграунд на България през 1994 г. Всичко това е запечатано на касета, от сватбата на наследника на ВИС и бе излъчено в "Поверително от NL".

Когато в гражданското младоженците си поставят халките, тази на Жоро трудно е влязла на пръста му. Според народно поверие това предизвестява фаталния край на брака им. Но докато това се случи, август 2005 г., ще се изпие още много шампанско. Ще се пролеят много сълзи. Едни от радост и безпомощност или заради поредната жена, която се е засилила да завоюва сърцето на Жоро. А то винаги е принадлежало само на една жена - Мая.

Георги Илиев изнася Мая на ръце от гражданското и тя е готова да хвърля булченския букет. Той обаче се чупи и се разпада в ръцете на булката, което е следващият прокобен знак. "Айде да се махаме вече от тук, да отиваме да пием", изнервен от церемонията прошепва женихът на кума си - Румен Маринов - Нарциса. Всички се качват на лъскавите лимузини и тръгват към "Мираж", мястото, което по ирония на съдбата ще се превърне в лобното за по-големия брат - Васил Илиев.

Връзката между Мая и Жоро била толкова силна, че единствено смъртта можела да ги раздели, свидетелстват техни приятели и близки. Около година преди разстрела на Жоро на Слънчев бряг, двамата с Мая сключват църковен брак. Без купони и аларми, без приятели и роднини те се венчават в храм-паметник "Свети Александър Невски", а обвързването им пред Бога извършва лично Българският патриарх Максим./БЛИЦ/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив