Заради огромния брой въпроси, възникнали у онези, които се замислят относно покупката на руския всъдеход, от завода разпространиха цяла серия клипове, разказващи за промените в автомобила. След обновленията, случили се с Патриот тази есен, върху завода се изсипаха вълна от критики. Тоест, Патриот окончателно е престанал да бъде всъдеход и той може да бъде използван само на асфалт. В УАЗ очевидно се обидиха на твърденията на феновете на джиповете, а може би дори са се и разстроили, и пуснаха серия клипове, в които изпитателите от завода опровергаха всичките опасения на публиката.

Първият клип е посветен на изпитанията на автомобила на специално офроуд трасе. Изпитателите казват, че всеки километър и половина е равен при тези условия на около 100 километра ежедневна употреба. На критики бе подложен и демпферът на волана, по-точно мястото му. Според любителите на офроуда, той е сложен твърде ниско, в резултат той лесно може да бъде повреден. На това отговори специалист от УАЗ, който разказа, че демпферът е монтиран на оптималното място, а също е изготвен по двутръбна технология, при която външната тръба изпълнява защитна функция.

Не малко въпроси предизвика и появата при Патриот на предния мост търговската версия на УАЗ Профи. Той има открити колоосои на волана, маншони и друг наклон на носачите. Тази конструкция е позволила да се намали радиуса на завиване, но у мнозина възникнаха опасения относно жизнеспособността на окачването извън пътя.

ВИДЕО:

Източник:bulmedia
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив